VIDEO: Διάσημα γενέθλια, διάσημες ατάκες και όλα όσα δεν ξέρατε

11:50 2/7/2011 - Πηγή: 24wro
Σαν σήμερα, το 1956 γεννήθηκε στο Τέξας... η Jerry Faye Hall. Είναι αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιός. Έχει μια δίδυμη αδερφή, την Terry. H Hall μετακόμισε στο Παρίσι όπου συγκατοικούσε με την τραγουδίστρια Grace Jones και γρήγορα έγινε μέρος της βραδινής ζωής της πόλης. Λίγο αργότερα μετακόμισε στο σπίτι του εικονογράφου μόδας Antonio Lopez και άρχισε να κάνει καριέρα σαν μοντέλο. Το 1976 αρραβωνιάστηκε τον τραγουδιστή Bryan Ferry και μέχρι το 1977 είχε εμφανιστεί
σε σαράντα εξώφυλλα περιοδικών, συμπεριλαμβανόμενων της ιταλικής Vogue και του Cosmopolitan. Τα μακριά ξανθά μαλλιά της και το ύψος της την έκαναν περιζήτητη. Τον ίδιο χρόνο, γνωρίζει τον Mick Jagger των Rolling Stones και χωρίζει τον Bryan Ferry. To 1984 γέννησε μια κόρη, το πρώτο από τα τέσσερα παιδιά που έκανε με τον Mick Jagger.
H ατάκα της ημέρας: «Όσο πιο πολύ σάρκα δείξεις, τόσο πιο ψηλά στη σκάλα ανεβαίνεις». -Jerry Hall
Aυτό το ξέρατε; Το ενενήντα τοις εκατό των γυναικών που μπαίνουν μέσα σε ένα πολυκατάστημα, στρίβουν κατευθείαν μετά την είσοδό τους προς τα δεξιά.
Σαν σήμερα, το 1990 εκπρόσωποι της ιταλικής Καθολικής Εκκλησίας ανακοινώσαν ότι θα προσπαθήσουν να σταματήσουν τις συναυλίες της Madonna στη Ρώμη, καθώς χρησιμοποιούσε με άσεμνο τρόπο τον σταυρό και άλλα ιερά σύμβολα.



fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα