Lega Basket: Ο δρόμος προς την κορυφή

10:31 19/5/2011 - Πηγή: 24wro
Στη μάχη των πλέι οφ μπαίνει και η Σιένα, που είναι το απόλυτο φαβορί ...για να κόψει και πάλι πρώτη το νήμα στην Ιταλία!


Ασφαλώς και η Βίρτους Μπολόνια δεν μπορεί να αποτελέσει σοβαρό εμπόδιο στην πορεία της κορυφαίας ιταλικής ομάδας και είναι η πρώτη που θα δοκιμάσει τη δυναμική της. Αβελίνο-Μπενετόν ο άλλος αγώνας.



ΑΒΕΛΙΝΟ – ΜΠΕΝΕΤΟΝ (+1,5)

Το πιο αμφίρροπο ζευγάρι, αφού οι δύο ομάδες κονταροχτυπήθηκαν μέχρι τέλους για το ποια θα καταλάβει την 4η θέση, έτσι ώστε να έχει το πλεονέκτημα έδρας σε σχέση με την άλλη! Αυτή που τα κατάφερε τελικά είναι
η Αβελίνο και μένει να φανεί πόσο σημαντικό μπορεί να αποδειχθεί το πλεονέκτημα της έδρας.

Η σεζόν για την Αβελίνο ξεκίνησε με οικονομικά προβλήματα, συνεχίστηκε με τραυματισμούς, αλλά ευτυχώς γι’ αυτήν είχε θετική κατάληξη. Στο δεύτερο μισό της κανονικής περιόδου, η Αβελίνο ανέβασε στροφές, επέστρεψαν οι τραυματίες, βρήκε ρυθμό, απέκτησε ενθουσιασμό, και τώρα ποιος την πιάνει!

Η Μπενετόν από την άλλη, έχει στόχο αρχικά την πρόκριση στα ημιτελικά και μετά την είσοδο στην Ευρωλίγκα, έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας. Έχει έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της, ξέρει καλά την Αβελίνο και είναι ικανή για τη ζημιά! Θα γίνει ντέρμπι!


ΣΙΕΝΑ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (+15,5)
Ούτε μόνη της δεν γίνεται να χάσει αυτό το παιχνίδι η Σιένα! Και να θέλει, δεν μπορεί! Τώρα, τα πράγματα σοβαρεύουν και η ομάδα του Πιανιτζιάνι ετοιμάζεται να ρίξει μια δυνατή σφαλιάρα στη Βίρτους, με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη από αυτές τις δύο που προηγήθηκαν στην κανονική σεζόν!

Η Βίρτους πήρε μόλις την τελευταία στιγμή την 8η θέση, με τη νίκη της στο Τεράμο κι αυτό χάρη στον Κένεντι Ουίνστον, που έκανε εκπληκτικό παιχνίδι! Έλα όμως που αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Αμερικανού, που αποφασίστηκε να κοπεί και αντ’ αυτού να έρθει κάποιος Νίκολς! Εκτός ομάδας και ο γκαρντ Αμορόσο, για πειθαρχικό παράπτωμα ο συγκεκριμένος! Σκούρα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους!

Στο ψαχνό… Δεν νομίζω ότι τόσος κόπος θα πάει άδικος για την Αβελίνο! Μόχθησε να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας και τώρα πρέπει να δείξει γιατί το ήθελε τόσο πολύ! Άσος λοιπόν! Στο άλλο παιχνίδι, αν υποθέσουμε ότι η Σιένα ξεκινάει με -12,5 πόντους και στο τέλος επικρατήσει, θα έχουμε πληρωθεί με απόδοση 1,55!

bettv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα