Νίνα Λοτσάρη: Μιλάει για την εγκυμοσύνη της

10:31 19/5/2011 - Πηγή: 24wro
«Η κόρη μας, Νεφέλη Δέσποινα, μας ζητούσε συνέχεια να της κάνουμε ένα αδελφάκι!». Το αγαπημένο ...ζευγάρι σε πέντε μήνες ετοιμάζεται να υποδεχθεί το τέταρτο μέλος της οικογένειάς του.

Πώς νιώθεις που σε πέντε μήνες θα κρατάς στα χέρια σου το δεύτερο παιδί σου;
Ν.: «Το συζητούσαμε εδώ και πολύ καιρό με τον Κωνσταντίνο και ήρθε στην κατάλληλη στιγμή, γιατί η Νεφέλη Δέσποινα είναι έξι ετών και έχει ξεπεταχτεί πια. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα μεγάλο άγχος για το πώς θα φροντίζω το μωρό, πώς θα το πλένω, πώς θα το ταΐζω, αλλά, όταν την έπιασα στα χέρια μου, εξαφανίστηκαν όλες μου
οι ανασφάλειες ως διά μαγείας. Ήξερα ξαφνικά να κάνω τα πάντα, χωρίς να μου έχει δείξει κανείς τίποτα. Μου είχε λείψει αυτή η διαδικασία με τις πάνες και το μπιμπερό και χαίρομαι που θα τα ζήσω πάλι!»

Θα θέλατε να είναι αγοράκι ή κοριτσάκι;
Ν.: «Ό,τι και να είναι, είναι καλοδεχούμενο. Με τη Νεφέλη ανακάλυψα ότι τα κορίτσια είναι πολύ αγαπησιάρικα και έχουν στο DNA τους την αίσθηση της φροντίδας. Αν πω στη Νεφέλη: ''Αγάπη μου, δώσε μου ένα ποτήρι νερό'', θα τρέξει να μου το φέρει, οπότε και πέντε κόρες να είχα, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Από την άλλη, με ιντριγκάρει να δω πώς είναι να μεγαλώνεις ένα αγοράκι. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα μου βγει Σκορπιός! (Γελάει)».
Κ.: «Όλα καλά, αρκεί να είναι αγόρι, γιατί πρέπει επιτέλους το DNA μου να συνεχιστεί! (Γελάει). Αστειεύομαι βεβαίως, γιατί με την κόρη μου έχω μια ερωτική σχέση. Επειδή κατάγομαι από μεγάλη οικογένεια, ειλικρινά το λέω ότι, αν μέναμε αλλού, και η Νίνα έκανε μια άλλη δουλειά, θα ήθελα να κάνουμε και έξι και επτά παιδιά».
Keywords
Αναζητήσεις
νινα λοτσαρη wikipedia, nina lotsari wikipedia
Τυχαία Θέματα