7 τρόποι για να ξεπεράσεις την απόλυση σου!

23:56 10/12/2011 - Πηγή: 24wro
Το να απολυθείς είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί...
αυτήν την περίοδο, αφού έρχονται και...
οι γιορτές των Χριστουγέννων!! Εμείς σας δίνουμε 7 τρόπους να καταφέρετε να το ξεπεράσετε και να νιώσετε καλά!

7. Να τα χώσεις στον εργοδότη σου!!

Σίγουρα δεν σας το συνιστούμε, διότι δεν θα νιώσετε και πολύ καλύτερα. Από την άλλη έτσι θα καταφέρετε να ξεσπάσετε για όλες τις αδικίες που έγιναν εναντίον σας!!

6. Να κατέβεις στο Σύνταγμα και να κάνεις διαδηλώσεις!

Εκεί θα βγάλεις
το άχτι σου ότι και να σου έχουν κάνει. Θα βρεις χιλιάδες(μην πούμε εκατομμύρια) άλλους, που βρίσκονται στην θέση σου και θα σε ακούσουν ανθρώποι που έχουν περάσει τα ίδια.

5.Να καείς στο Ίντερνετ/τηλεόραση, ταινίες κτλπ

Τώρα πια με το διαδίκτυο όλα γίνονται με ένα κλικ. Ταινίες ακόμα και τηλεόραση 24 ώρες το 24ωρο θα είναι μια δωρεάν και ιδιαίτερα ψυχαγωγική θεραπεία που θα σε βοηθήσει με πολλούς τρόπους(προσοχή μην το παρακάνετε)

4. Αθλητική Δραστηριότητα

Όχι μόνο θα καταφέρεις να προπονήσεις δικέφαλους, τετρακέφαλους κτλπ, αλλά θα καταφέρεις να καθαρίσεις το μυαλό σου κάνοντας κάτι που θα σε βοηθήσει να είσαι και πιο υγιής.

3. Εξοχικό/Χωριό

Λίγες μέρες χαλάρωσης, θα είναι αρκετές για να καταφέρεις να επανέλθεις από το επαγγελματικό σου σοκ. Η εξοχή και ο καθαρός αέρας είναι ότι πρέπει για την κακή ψυχολογία που θα έχεις.

2.Φίλοι

Οι φίλοι σου θα είναι αυτοί, που αμέσως μόλις ενημερωθούν για την απόλυση σου θα έρθουν κοντά σου να σου δώσουν μια αγκαλιά και να σου φτιάξουν την διάθεση. Ποτέ μην τους βγάζεις έξω από κάτι τέτοιο, αφού οι συμβουλές τους αποδεικνύονται σημαντικές.

1. Σεξ/Κοπέλα ή Αγόρι

Από τα καλύτερα πράγματα στον πλανητη δεν θα μπορούσε να μην κατέχει την κορυφαία θέση σε τέτοιο θέμα. Το χάδι του αγαπημένουν προσώπου σου, θα σε αναζωογονήσει και θα σε κάνει να δεις τα πάντα με θετικό μάτι. Άμα δεν έχεις κάποιο ταίρι, το να πας να περάσεις καλά και να κάνεις "αταξίες" θα είναι το καλύτερο για να αναπτερωθεί το ηθικό σου!!
Keywords
Τυχαία Θέματα