El Clasico κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι..

23:41 10/12/2011 - Πηγή: 24wro
Η μεγαλύτερη ώρα του πολέμου στην Ισπανία έφτασε...
Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα δίνουν σήμερα την δική τους μάχη στο “El Clasico” και όλος ο πλανήτης περιμένει με κομμένη την ανάσα να ζήσει κάτι, ποδοσφαιρικά, μοναδικό.
Σήμερα δεν αγωνίζονται απλά δύο ομάδες. Σήμερα συγκρούονται δύο διαφορετικοί κόσμοι. Δύο διαφορετικές φιλοσοφίες, που παρόλα αυτά έχουν τον ίδιο σκοπό. Την νίκη.Από την μία η Ρεάλ Μαδρίτης. Ίσως η κορυφαία ομάδα που έχει εμφανιστεί στον πλανήτη και από την άλλη η «μεγάλη» Μπαρτσελόνα που για πολλούς είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό κλαμπ.Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ
Μέσι θα έχουν τα φλας στραμμένα πάνω τους με μία κόντρα για το ποιος είναι ο καλύτερος παίχτης στο κόσμο με τους δύο αστέρες να έχουν σημειώσει έκαστος από 17 γκολ ήδη.Η «μάχη» του πάγκου ανάμεσα στον “Special one” Ζοσέ Μουρίνιο και τον Πέπ Γκουαρντιόλα, θα είναι επίσης κάτι που θα τραβήξει την προσοχή του κόσμου, με τον τεχνικό της Μπάρτσα να προηγείται στις νίκες μέχρι στιγμής.Στις 23:00 λοιπόν, όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα κινείται σε «ρυθμούς» Clasico. Ας είναι ένα παιχνίδι αντάξιο των δύο ομάδων.
Keywords
Τυχαία Θέματα