Κερδίζει τη μάχη ο Αλέξανδρος

Νικητής στην πιο σκληρή και αδυσώπητη μάχη της ζωής του δείχνει να βγαίενι ο μικρός Αλέξανδρος, αφού η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται καθημερινά και τα νέα που έρχονται από το νοσοκομείο του Έσσεν, όπου νοσηλεύεται είναι ενθαρρυντικά.
Ευχάριστα είναι τα νέα που προκύπτουν από το Έσσεν της Γερμανίας όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του μικρού Αλέξανδρου. Ο νεαρός «αδελφός» μας που δίνει την πιο σκληρή και αδυσώπητη μάχη με την ζωή
του, πλέον δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αφού τα νεφρά του ξεκίνησαν να λειτουργούν κανονικά, κάνοντας τους αισιόδοξους για το μέλλον, ενώ πριν από λίγες ώρες, ο Αλέξανδρος βγήκε από την εντατική και νοσηλεύεται σε δωμάτιο.

Αναλυτικά:
«Πρωταθλητής δείχνει να βγαίνει ο Αλέξανδρος, στην πιο σκληρή μάχη της ζωής του. Η κατάσταση της υγείας του «αδερφού» μας, βαδίζει από το καλό, στο καλύτερο και τα νέα που έρχονται από το νοσοκομείο του Έσσεν της Γερμανίας, είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστα και ενθαρρυντικά. Οι γιατροί μας ενημέρωσαν, ότι τα νεφρά του ξεκίνησαν να λειτουργούν κανονικά, κάνοντας τους αισιόδοξους για το μέλλον, ενώ πριν από λίγες ώρες, ο Αλέξανδρος βγήκε από την εντατική και νοσηλεύεται σε δωμάτιο. Έχει ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του, μετά την μεταμόσχευση του ήπατος που υποβλήθηκε, ενώ ξεκίνησε να μιλάει κανονικά και να κάνει τις πρώτες του κινήσεις.

Ο Θεός και οι γιατροί έκαναν το θαύμα τους, καθώς χάρη στην βοήθειά τους, ο «αδερφός» μας αρχίζει πλέον να μετράει αντίστροφα, για την επιστροφή του στην Ελλάδα, ΓΕΡΟΣ και ΔΥΝΑΤΟΣ.

Από εδώ και πέρα όμως, αρχίζει και το …κυνήγι των πληρωμών. Το κόστος όλης αυτής της περιπέτειας, έχει φτάσει στα ύψη, (μάλιστα τώρα προσθέτονται και τα έξοδα της αποθεραπείας του, η οποία υπολογίζεται να κρατήσει πάνω από τρεις μήνες) και η οικογένεια του Αλέξανδρου, που κάνει τα αδύνατα, δυνατά για να αντεπεξέλθει, δυσκολεύεται να ανταποκριθεί.

Χρέος ΟΛΩΝ μας λοιπόν, είναι να βοηθήσουμε ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ο καθένας, με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ.

Ο λογαριασμός κατάθεσης είναι:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : 623/601123-38

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ:

GR9101106230000062360112338

Υ.Γ. Το ευχαριστώ, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε για τους ΦΑΝΕΡΟΥΣ και ΑΦΑΝΗΣ φίλους του Αλέξανδρου, οι οποίοι από την αρχή της περιπέτειας αυτής μας συμπαραστάθηκαν και συνεχίζουν να μας συμπαραστέκονται, (ο καθένας με τον τρόπο του), στον αγώνα μας για να μπορέσει ο «αδερφός» μας, να σταθεί στα πόδια του.

«ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ»

ΘΥΡΑ 7 ΠΕΙΡΑΙΑ»

www.katimagiko.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα