Τα πανωφόρια των διακοπών

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που οι περισσότεροι από εμάς πάμε τις διακοπές μας. Είναι, όμως και ο μήνας που πλέον το βαρύ καλοκαιράκι έχει αρχίσει να υποχωρεί... οι ημέρες μικραίνουν, ο ήλιος δεν είναι τόσο καυτός όσο τον Ιούλιο και τα αεράκια γίνονται όλο πιο αισθητά. Ειδικά στα συνήθως ύποπτα μέρη διακοπών των περισσοτέρων από εμάς, βλ. νησιά αλλά και ορεινά χωριά, και ειδικά όταν πέσει ο ήλιος και βγούμε τη βραδινή βόλτα μας, μια δροσούλα τη νιώθουμε.

Μη μου πείτε ότι σαν κλασική και παραδοσιακή ελληνίδα μανούλα δεν αγχωνόσαστε και εσείς, όπως και εγώ, μην κρυώσουν τα παιδιά σας από αυτές

τις δροσιές του Αυγούστου... Γιατί αν μου πείτε ότι στις αποσκευές των διακοπών σας δεν έχετε προσθέσει και μια ζακέτα και ένα μπουφάν και κάτι ακόμα παρόμοιο για να είσαστε σίγουρες ότι έχετε καλύψει όλα τα ενδεχόμενα και όλα τα πιθανά καιρικά φαινόμενα που μπορεί να συναντήσετε, πολύ απλά... δεν πρόκειται να σας πιστέψω!

Κάπως έτσι πουκάμισα, ζακέτες, ελαφριά μπουφάν, φούτερ και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί το μυαλό μιας προνοητικής μαμάς γεμίζουν τις βαλίτσες των καλοκαιρινών μας διακοπών, που κατά τα λοιπά τα ρούχα τους θα έπιαναν πραγματικά χώρο ελάχιστο μιας και τα καλοκαιρινά είναι συνήθως ελαφριά και χωρίς όγκο.


Πάμε να σας δείξω τα πανωφόρια που ξεχώρισα εγώ για αυτές τις διακοπές μας!

Παιδικό Μπολερό Monnalisa (28,90 €) [Περισσότερα]Παιδική Ζακέτα Levi's Kids (30,90 €) [Περισσότερα]Παιδική Μπλούζα Levi's Kids (22,90 €) [Περισσότερα]Παιδικό Πουκάμισο (53,90 €) [Περισσότερα]Παιδικό Μπουφάν Levi's Kids (60,90 €) [Περισσότερα]Παιδική Ζακέτα Mymoo (15,26 €) [Περισσότερα]Παιδική Ζακέτα Κιμονό (10,48 €) [Περισσότερα]Αμάνικο Μπουφάν (60,90 €) [Περισσότερα]Παιδική Μπλούζα Juicy Couture (40,90 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα