Οι νέες espadrilles είναι εδώ

Οι espadrilles εδώ και πολλά χρόνια συνοδεύουν τα καλοκαίρια μας. Τις έχουν φορέσει από μεγαθήρια του κινηματογράφου και του θεάματος και πλέον κυκλοφορούν σε άπειρα σχέδια και χρώματα. Όμως αυτές που θα σας δείξουμε σήμερα είναι η μεγαλύτερη τάση αυτή τη στιγμή και πραγματικά τις φορούν με πάθος οι ξένες bloggers και όχι μόνο. Εσπαντρίγιες με κορδόνια λοιπόν, φοριούνται όλη την μέρα, συνδυάζονται με τα bohemian φορέματα σου, με τις χαλαρές φαρδιές παντελόνια σου, με

τα denim σορτσάκια σου αλλά και τις maxi φούστες σου. Κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα και σχέδια. Το brand που τις κυκλοφόρησε και τις έκανε «διάσημες» είναι το soludos και πλέον τις συναντάμε παντού ακόμα και στην Ελλάδα.

Βρήκαμε για εσάς όσες κυκλοφορούν εδώ, αν θέλετε τα βήματα σας όχι μόνο να είναι μέσα στη μόδα αλλά και να είναι γεμάτα στυλ.

Αν εμπλουτίσετε το outfit σας με ψάθινες τσάντες, που εξίσου είναι τάση μεγάλη, μεγάλα γυαλιά και χαλαρή διάθεση, ένα είναι το σίγουρο πως θα προκαλέσετε τα βλέμματα με τις επιλογές και το στυλ σας.

Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε το χρώμα που σας ταιριάζει περισσότερο, που σας κάνει κλικ, και όλα τα άλλα αφήστε τα στις νέες σας espadrilles.

Εσπαντρίγιες - Star Love [Περισσότερα]Εσπαντρίγια (71,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείες εσπαντρίγιες με κορδόνια (24,95 €) [Περισσότερα]Γυναικείες εσπαντρίγιες με κορδόνια (24,95 €) [Περισσότερα]Star Love (60,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα