Τα στατιστικά μίλησαν: Αυτός είναι ο χειρότερος παίκτης του Survivor απ’ τους 10 που έχουν απομείνει (Pics)

Το παιχνίδι αλλάζει και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Από ομαδικό, το Survivor γίνεται πλέον ατομικό και αποκτά νέο ενδιαφέρον. 10 άτομα κατάφεραν να φτάσουν στην τελική φάση. 5 μαχητές και 5 διάσημοι. Αυτοί οι δέκα θα δώσουν σκληρή μάχη μεταξύ τους (ως άτομα πλέον και όχι ως ομάδες) και ένας μόνο στο τέλος του παιχνιδιού, θα καταφέρει να κερδίσει τις 100.000 ευρώ. Τι λένε όμως τα στατιστικά των 10 παικτών; Ποιος είναι ο καλύτερος και ποιος ο χειρότερος παίκτης του παιχνιδιού; Τον καλύτερο είναι βέβαιο ότι τον ξέρετε.

Πάμε στοίχημα ότι ο χειρότερος δεν είναι αυτός που φαντάζεστε (Σπαλιάρας);

Μια ματιά στα στατιστικά που συγκεντρώνει το Survivor2017.gr αρκεί για να μας λύσει όλες τις απορίες. Τις περισσότερες νίκες σε απόλυτο αριθμό τις έχει κάνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη (96). Τις περισσότερες ήττες η Σάρα (84).

Η αναλογία νικών ηττών κάθε παίκτη όμως δείχνει ποιος είναι ο καλύτερος και ποιος ο χειρότερος. Πιο συγκεκριμένα, χειρότερος απ’ τους 10 είναι ο Μπο με ποσοστό νικών 35,4%. Ο Τίμιος Μπο έχει κερδίσει 34 ματς και έχει χάσει 62…

Στην ένατη θέση ο Σπαλιάρας με 37,6% (32 νίκες, 53 ήττες). Στην όγδοη θέση ο Κοκκινάκης με 42,5%. Στην έβδομη θέση η Σάρα με ποσοστό 45,8%. Ακολουθεί ο Γιώργος Χρανιώτης με 46,7%. Στην πέμπτη θέση ο Κωνσταντίνος Βασάλος με 53,2% (82 νίκες, 72 ήττες). Τέταρτος ο Αναγνωστόπουλος με 55,6% και τρίτος ο Μάριος, ο τρελός Κύπριος ο οποίος έχει μέχρι τώρα 83 νίκες και 60 ήττες, δηλαδή ποσοστό 58%. Στη δεύτερη θέση, πάνω και από τον Μάριο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με 96 νίκες και 67 ήττες (ποσοστό 58,9%). Πρώτος αυτός που όλοι φαντάζεστε. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος.


Ο Ντάνος μπορεί να έχει λιγότερες νίκες από την Ευρυδίκη (95) όμως το ποσοστό του (60,9%) τον φέρνει στην πρώτη θέση. Μένει να φανεί αν η δυναμική του στα αγωνίσματα και η συμπάθεια του κοινού αρκούν για να του χαρίσουν τη νίκη. Το σίγουρο είναι ότι στα χαρτιά ο Ντάνος ήταν, είναι και θα είναι το μεγάλο φαβορί…

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά των 10 που έχουν απομείνει στο παιχνίδι

via

Keywords
Τυχαία Θέματα