Ανοιξιάτικες στυλιστικές επιλογές για άντρες!

16:07 4/5/2017 - Πηγή: Ntynomai

Ναι, επιτέλους ο καιρός θυμίζει καλοκαίρι, επομένως σιγά σιγά βάζουμε στην άκρη τα πολύ μουντά χρώματα, για τα υφάσματα δεν το συζητάμε ήδη έχουν μπει στη ντουλάπα, και πάμε να δούμε χαρούμενες, νέες, φρέσκιες επιλογές για άντρες με στυλ!

Και ξεκινάμε αρχικά με ένα υφασμάτινο παντελόνι! Εντάξει το μαύρο και το σκούρο μπλε μπορείς να το κρατήσεις για τη δουλειά όμως υπάρχουν και

άλλα χρώματα που αν συνδυαστούν σωστά, μπορούν να δώσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Ένα παντελόνι σε μπεζ χρώμα ή στις αποχρώσεις του μπλε είναι ιδανικό για αυτή την εποχή. Συνδυάζονται υπέροχα με λευκά t-shirts ή με λευκά πουκάμισα ή καρό πουκάμισα που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.

Ανδρικό Παντελόνι Chino "Kayle" Rockers (14,90 €) [Περισσότερα]DSTREZZED Παντελόνι Cargo slim Stretch Twill (63,00 €) [Περισσότερα]DSTREZZED Παντελόνι Cargo slim Stretch Twill (63,00 €) [Περισσότερα]

Floral, όχι μην με κοιτάτε με μισό μάτι ,τα floral κυρίως πουκάμισα, έχουν κάνει δυναμική είσοδο, φοριούνται με μονόχρωμα παντελόνια ή βερμούδες, παραπέμπουν σε καλοκαίρι, ξέγνοιαστες μέρες σε beach bars και δίνουν μία ανέμελη νότα στην εμφάνισή μας.

Αμάνικο KENNETH της VANS (36,15 €) [Περισσότερα] Vans Daintree Hawaiian Shirt In Black (67,57 €) [Περισσότερα]

Πουά πουκάμισα, και δεν εννοώ εκείνα με τις μεγάλες βούλες αλλά τις διακριτικές είναι πολύ κομψά και μπορούν να σε συνοδέψουν κάθε στιγμή.

Ανδρικό Πουκάμισο Repablo (19,60 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Τζιν Πουκάμισο "Flowless" Camaro (7,90 €) [Περισσότερα]Ανδρικό πουκάμισο Franklin & Marshall μαύρο (56,90 €) [Περισσότερα]

Ρίγες και κυρίως κάθετες που αδυνατίζουν , φέτος το καλοκαίρι αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα trends , παραπέμπουν σε θάλασσα και κυρίως συνδυάζονται με πολλά παντελόνια σας.

Scotch and Soda Πουκάμισο (84,72 €) [Περισσότερα]Πουκάμισο MagGeorge Γαλάζιο Ριγέ (28,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα