Μια ματιά στο επερχόμενο κατακόκκινο Φθινόπωρο!

Μπορεί η θερμοκρασία να έχει χτυπήσει κόκκινο και η διάθεση μας να είναι στο κόκκινο, ωστόσο μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά τις τάσεις του επερχόμενου Φθινοπώρου. Έχοντας παρακολουθήσει τα catwalks Παρισιού και του Μιλάνου καταλήξαμε πως η πιο hot τάση είναι το κόκκινο. Οι σχεδιαστές το αποθέωσαν και το λάνσαραν σε κάθε τους συλλογή.

Το κόκκινο ένα χρώμα έντονο, αποπνέει πάθος και θηλυκότητα, φέτος το Φθινόπωρο έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αφού είδαμε κατακόκκινα σύνολα όπως φορέματα αυστηρά κοστούμια, φούστες με αισθησιακά κοψίματα αλλά και κόκκινα αξεσουάρ κυρίως τσάντες

και ψηλοτάκουνα.

Διάσημοι σχεδιαστές όπως ο οίκος Gucci παρουσίασε κατακόκκινες maxi τουαλέτες διακοσμημένες με φτερά και Swarovski κάνοντας τις δημιουργίες του αντικείμενα πόθου και λατρείας κάθε γυναίκας. Επιπλέον ο οίκος Valentino μας έβαλε στον πειρασμό να αποκτήσουμε όλη την συλλογή του αφού τα κόκκινα clutches και οι κατακόκκινες δωδεκάποντες γόβες έκαναν θραύση.

Μην διστάσεις να εντάξεις το κόκκινο στην καθημερινή σου εμφάνιση είτε μέσω των αξεσουάρ είτε με κάποιο ρούχο, ωστόσο φρόντισε να μην συμπεριλάβεις πολλά κόκκινα κομμάτια στο look σου και φρόντισε να το συνδυάσεις με ένα άλλο χρώμα όπως το μαύρο.


Κόκκινο κοντό φόρεμα (325,00 €) [Περισσότερα]
Κόκκινο εντυπωσιακό φόρεμα [Περισσότερα]
Μακρύ τζάκετ (335,00 €) [Περισσότερα]
Μακρύ blazer (345,00 €) [Περισσότερα]
Mακρύ εντυπωσιακό φόρεμα (1.190,00 €) [Περισσότερα]
Κόκκινη μπλούζα ΑSOS (12,22 €) [Περισσότερα]
Κόκινο πουλόβερ (128,96 €) [Περισσότερα]
Κατακκόκινη γόβα (128,96 €) [Περισσότερα]
Κόκκινα εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου (20,36 €) [Περισσότερα]
Κόκκινο τσαντάκι (27,15 €) [Περισσότερα]
Κόκκινο εντυπωσιακό παντελόνι (463,51 €) [Περισσότερα]
Κόκκινο παλτό (1.878,41 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα