Δώρα επιλογής σου από το iconzoo.gr!

13:49 7/5/2012 - Πηγή: Ntynomai

Με μότο την αξέχαστη δήλωση της μοναδικής Coco Chanel, «Για να είναι κανείς αναντικατάστατος πρέπει να είναι διαφορετικός» το iconzoo.gr έχει μπει για τα καλά στον λαμπερό και ανατρεπτικό κόσμο της μόδας. Έχει δημιουργήσει μια online μπουτίκ στην οποία θα βρεις ποιότητα, ιδιαιτερότητα και σωστή τιμή τέλεια ισορροπημένα μεταξύ τους.

Σε συνεργασία με brands που βρίσκει κανείς μόνο σε επιλεγμένα

σημεία στην Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική, προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε ξεχωριστά κομμάτια για να δώσεις στο look σου αυτό το κάτι που θα σε κάνει διαφορετικό και θα σε βοηθήσει να εκφράσεις την προσωπικότητά σου μέσα και από το ντύσιμό σου.

Το iconzoo.gr σε συνεργασία με το ntynomai προσφέρει σε δύο τυχερούς 2 υπέροχα δώρα, για να καλωσορίσει το καλοκαίρι και την αλλαγή στη διάθεση που όλοι ψάχνουμε!

Ανανέωση λοιπόν, με σύμμαχο το iconzoo.gr!

Η πρώτη τυχερή θα διαλέξει το φόρεμα που της αρέσει από την αντίστοιχη κατηγορία του site και η δεύτερη τυχερή θα αποκτήσει ένα ζευγάρι παπούτσια της επιλογής της!

Για να μπορέσεις να συμμετάσχεις στην κλήρωση θα πρέπει να μπεις στις κατηγορίες φορέματα και παπούτσια του iconzoo.gr να βρεις το αγαπημένο σου κομμάτι και να το μοιραστείς μαζί μας στα σχόλια αυτής της σελίδας.

Ορισμένα μόνο από τα πολλά κομμάτια που μας ενθουσίασαν:


αμάνικο φόρεμα με ruffles [Περισσότερα]
αέρινο φόρεμα με layers [Περισσότερα]
μίντι φόρεμα Piet Mondrian [Περισσότερα]
λευκές γόβες pure love [Περισσότερα]
γόβες peep-toe με πλεκτό σχέδιο [Περισσότερα]
κίτρινες πλατφόρμες λουστρίνι [Περισσότερα]

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ της Κυριακής 13/5/2012 και οι νικητές θα βγουν με ηλεκτρονική κλήρωση και θα αναρτηθούν μέσα στην καινούργια εβδομάδα εδώ, σε αυτή τη σελίδα.

Καλή τύχη!

Keywords
Τυχαία Θέματα