Topshop: Τώρα και στην χώρα μας!

Αποτελεί τον νούμερο ένα προορισμό των απανταχού fashionistas και έχει λατρευτεί όσο κανένα άλλο μαγαζί στον κόσμο. Ο λόγος φυσικά γίνεται για το Topshop το οποίο αποτελεί το αγαπημένο κατάστημα ρούχων των περισσοτέρων γυναικών.

Με έδρα το Λονδίνο και με συνεργασίες μεγάλων ονομάτων όπως της Kate Mοss και πρόσφατα της δικής μας Mary Katrantzou to Topshop φιγουράρει στην λίστα των πιο πετυχημένων επιχειρήσεων.

Μοναδικά αξεσουάρ,

πρωτότυπα ρούχα όπως φορέματα, φούστες και θηλυκά tops περιλαμβάνει η ανοιξιάτικη συλλογή του λονδρέζικου καταστήματος. Από blazers και jeans μέχρι πολύχρωμα sweatpants αποτελούν τις καλοκαιρινές μας επιλογές. Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τα μοναδικά αξεσουάρ που δεν είναι άλλα από τσάντες, βραχιόλια , necklaces και μοδάτα high heels.

To καλύτερο όμως νέο είναι πως το Topshop ήρθε και στην Ελλάδα και φιλοξενείται και στην χώρα μας. Δεν χρειάζεται να ταξιδεύουμε μέχρι την Βρετανική πρωτεύουσα ώστε να αποκτήσουμε κάποιο πολυπόθητο κομμάτι. H σειρά Τοpshop και Unique διατίθεται στις boutique Sotris στο Κολωνάκι, Βουκουρεστίου 41 και στο Golden Hall.

Έχουμε επιλέξει μερικά κομμάτια από την καλοκαιρινή συλλογή που μας άρεσαν και μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση. Φυσικά μπορείτε να διαλέξετε αυτά που σας αρέσουν και να δημιουργήσετε μοναδικές εμφανίσεις.


**Sequin Scatter Prom Dress by Dress Up Topshop (199,75 €) [Περισσότερα]
Spot Flippy Sundress (44,94 €) [Περισσότερα]
Premium Crepeon Panel Tee (47,44 €) [Περισσότερα]
Knitted Fine Marl Sweat (42,44 €) [Περισσότερα]
Quilted Panel PU Biker (72,41 €) [Περισσότερα]
Co-Ord Palm Print Zip Shorts (43,69 €) [Περισσότερα]
Drawstring Skirt (22,47 €) [Περισσότερα]
Blue Lace Playsuit (39,95 €) [Περισσότερα]
SERENADE2 Peep Toe Platform Shoes (99,87 €) [Περισσότερα]
Mix Shape Stud Multi Pack (9,36 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα