We are the Superlative Conspiracy

12:38 2/2/2012 - Πηγή: Ntynomai

Η WeSC (We are the Superlative Conspiracy) είναι μια Σουηδική εταιρεία ρούχων η οποία ιδρύθηκε το 1999 και γρήγορα έγινε δημοφιλής, τόσο στη Σουηδία όσο και σε άλλες χώρες. Σήμερα τα προϊόντα της πωλούνται σε πολλές χώρες του κόσμου, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα.

Τα ρούχα WeSC είναι εμπνευσμένα από την κουλτούρα του scateboarding και της «underground» καλλιτεχνικής σκηνής, κι αυτό εξηγεί σε μεγάλο βαθμό γιατί τα προτιμούν οι νεαρές

ηλικίες. Eγώ πάντως ήμουν κάπως διστακτική, αφού γενικά πιστεύω πως τα ρούχα WeSC είναι casual και δεν ταιριάζουν τόσο στο προσωπικό μου στυλ. Μετά από μια επίσκεψη όμως στην ιστοσελίδα της εταιρείας συνειδητοποίησα πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει: Υπάρχουν πολλά κομμάτια τα οποία αποπνέουν θηλυκότητα και θα φόραγα ευχαρίστως. Θέλετε να σας δείξω;


Nilia Black (450,00 €) [Περισσότερα]
Lily Winter White [Περισσότερα]
Denime Weft indigo blue (35,00 €) [Περισσότερα]Ένα μαύρο κοντό δερμάτινο μπουφάν, το οποίο ζεσταίνει το λαιμό. Όλες πρέπει να έχουμε ένα τέτοιο μπουφάν στην γκαρνταρόμπα μας, αφού συνδυάζεται με τα πάντα: casual ρούχα για να πάμε στο γυμναστήριο/για ψώνια/στη σχολή, ή τοπ, skinny jean και ροκ γόβες για ένα εντυπωσιακό βραδινό σύνολο.Ένα χαρούμενο πουλοβεράκι με πολύχρωμες ρίγες, το οποίο θα φορεθεί και την άνοιξη. Θα το συνδυάσουμε με κολάν ή τζηνάκι και τις γούνινες μπότες μας για να βγούμε για καφεδάκι ή να πάμε στη σχολή.Ένα απλό μπλε τοπ, το οποίο θα το φορέσουμε με τζηνάκι και καφέ ή μαύρα και γκρι αξεσουάρ στην πρωινή μας βόλτα, και με την γκρι ή μαύρη φόρμα μας και αθλητικά στο γυμναστήριο.
Eve Raw stretch selvage (150,00 €) [Περισσότερα]
Icon Sunset (80,00 €) [Περισσότερα]Ένα χαμηλοκάβαλο τζην σε ίσια γραμμή, το οποίο μπορούμε να φορέσουμε και το πρωί με ένα πουλοβεράκι ή φούτερ, αλλά και το βράδυ με ένα κομψό τοπ και γόβες.Τέλος, ένα φούτερ wesc σε πολύ γλυκό χρώμα, το οποίο θα φορέσουμε στο γυμναστήριο ή στην σχολή, τις μέρες που θέλουμε απλώς να φορέσουμε κάτι άνετο και ζεστό.

Δείτε επίσης:


Wesc Kelvin JeansRaw Organic (95,79 €) [Περισσότερα]
Slim Flithy Jeans (76,86 €) [Περισσότερα]
WESC (29,00 €) [Περισσότερα]
Wesc Hoody – Hot Coral (59,86 €) [Περισσότερα]
Wesc Overlay Light Sweatshirt (49,09 €) [Περισσότερα]
WESC Logo Overlay Rastered Print T-Shirt (41,93 €) [Περισσότερα]

Περιμένω να ακούσω και τη δική σας γνώμη!

Ntynomai.gr: Ρούχα της Wesc μπορείτε να βρείτε και σε άλλα καταστήματα, μεταξύ τους και κάποια ελληνικά. Δείτε εδώ κι εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα