Ανοιξιάτικος διαγωνισμός Boohoo.com!

Το πολύ δυνατό και αγαπημένο μας Boohoo.com σε συνεργασία με το ntynomai.gr, προσφέρει τη δυνατότητα να κερδίσετε μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ για τις αγορές σας από το e-shop. Έτσι, σας προσκαλεί να γνωρίσετε τις τάσεις που ανιχνεύει για την άνοιξη του 2012 και να συνθέσετε το δικό σας look με υπέροχα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Το κρύο εδώ μπορεί να είναι ακόμη έντονο, όπως η άνοιξη δεν είναι μακρυά. Be prepared!

Για όσες δεν έχετε ξαναψωνίσει

από το Boohoo.com, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι ένα από τα κορυφαία ηλεκτρονικά καταστήματα μόδας της Αγγλίας και προσφέρει την «τελευταία λέξη της μόδας». Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ λογικές τιμές, ενώ συχνά μπορείτε να εκμεταλλευτείτε μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις. Τα προϊόντα του αποστέλλονται στην Ελλάδα με αρκετά χαμηλά μεταφορικά.

Πως θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό: «Ξεφυλλίστε» τις 6 συλλογές του Boohoo.com και εντοπίστε το κομμάτι εκείνο που μπορεί να αποτελέσει το σημείο αναφορά σας για την ερχόμενη άνοιξη. Κατόπιν, γράψτε στα σχόλια αυτής της σελίδας τη διεύθυνση της σελίδας (url) του προϊόντος που σας αρέσει και πείτε μας με τι θα το συνδυάζατε για να δημιουργήσετε την τέλεια ανοιξιάτικη εμφάνιση!

Μην ξεχάσετε να κάνετε like στο Boohoo.com για να είστε πάντα ενημερωμένες για τις νέες προσφορές του:

.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μέχρι την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου το βράδυ. Η νικήτρια θα αναδειχθεί με κλήρωση και θα ενημερωθεί με απάντηση στο σχόλιό της.

Καλή επιτυχία!

Keywords
Τυχαία Θέματα