John Varvatos: αποκλειστικά στα καταστήματα Carouzos

12:03 1/2/2012 - Πηγή: Ntynomai

Δύο σκέψεις μου έρχονται στο μυαλό ακούγοντας το ονοματεπώνυμο John Varvatos, το πρώτο είναι η Ελλάδα και το δεύτερο η ανδρική κομψότητα.

Γεννημένος στο Ντιτρόϊτ της Αμερικής, με καταγωγή από την Κεφαλονιά και έχοντας στο βιογραφικό του σημαντικές θέσεις σε διάφορες μεγάλες εταιρίες ρούχων, η πρώτη του προσωπική συλλογή του το 2000 ήταν μονόδρομος.

Τα καλά νέα είναι ότι την συλλογή Άνοιξη/Χειμώνας 2012 του John Varvatos

μπορείτε να την βρείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα καταστήματα Carouzos.

Η πολυτέλεια, ο συνδυασμός του ρετρό με το σύγχρονο αλλά και το casual στύλ αποτελούν τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία τα οποία συναντούμε σε κάθε συλλογή του. Αξίζει να αναφερθεί ότι ονόματα όπως Hugh Jackman, Zac Efron, Ryan Reynolds και Robert Fowney Jr τον εμπιστεύονται ανελλιπώς σε επίσημες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί αλλά και στην καθημερινότητά τους μιας και τα δερμάτινα jackets του John Varvatos προτιμούνται πολύ απο τους stars.

Πρόσφατα στο Μιλάνο παρουσιάστηκε η συλλογή του γνωστού σχεδιαστή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 και πριν λίγο καιρό πήραμε γεύση και απο την συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012.

Οι τελευταίες δημιουργίες του όπως ο ίδιος αναφέρει είναι εμπνευσμένες απο την Νέα Υόρκη, και όπως παρατηρήσαμε και στο video του show, απο το ταξίδι ενός άντρα σε αυτή τη μαγική πόλη, ο οποίος εξερευνά το εντυπωσιακό παρελθόν του με μια παράλληλη ματιά στο παρόν και το μέλλον.

Τα παραπάνω αποτυπώνονται στα χειροποίητα ρούχα και αξεσουάρ του ταλαντούχου Έλληνα σχεδιαστή.

Ξεχωρίσαμε:

- Τα single pieces που δένουν απόλυτα με κάθε outfit που κάθε άντρας επιλέγει στη καθημερινότητά του.
- Τα jackets τα οποία είναι επιτηδευμένα αλλά συγχρόνως χαλαρά με λεπτομέρειες που αλλάζουν όλη την όψη της γκαρνταρόμπας.
- Τα δερμάτινα, τα οποία είναι απλά υπέροχα κοντά ή μακριά.
- Τα χρώματα που ταιριάζουν με το στυλ της πόλης. Σοκολατί, λαδί και γκρί είναι λίγα απο αυτά.
- Τα πλεκτά άλλοτε χοντρά και άλλοτε ελαφριά μπορούν να φορεθούν στην καθημερινότητα αλλά και σαν επίσημο ρούχο συνδυασμένο σωστά.
- Τα πουκάμισα τα οποία είναι μακριά και κομψά. σχεδιασμένα να φοριούνται έξω απο τα παντελόνια.
- Τα αξεσουάρ. Δερμάτινα μανίκια τα οποία μπορούν να φορεθούν πάνω απο σακάκια ή παλτό προσθέτουν μία δυναμική λεπτομέρεια. Γάντια χωρίς δάκτυλα. Παπούτσια και μπότες με στερεό look και χοντρό τακούνι. Μάλλινα και υφασμάτινα καπέλα με λεπτομέτεια απο μεταλλικό στοιχείο.

Έτσι αν είστε άντρας και διαβάζετε αυτό το άρθρο και θέλετε να πάρετε μια γεύση απο στυλιστική τελειότητα ή αν είστε γυναίκα και θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον καλό σας το οποίο θα τον ενθουσίασει, τότε η πρώτη κίνησή σας είναι να κατευθυνθείτε σε ένα απο τα καταστήματα Carouzos τα οποία βρίσκονται:

Κολωνάκι, Ψυχικό, Γλυφάδα, Κηφισιά, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Μύκονος, Astir Palace Hotel, Golden Hall και Costa Navarino.

Αξίζει να επισκεφτείτε και το on-line κατάστημα Carouzos, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα