Valentino: the Last Emperor - Mια υπέροχη ταινία μόδας

Valentino: Όνομα συνυφασμένο με τον έρωτα και με τον έρωτα για τη μόδα. Στην ταινία του 2008, δείτε τον μεγάλο Ιταλό σχεδιαστή να δημιουργεί και να σαγηνεύει!

Το Valentino: The Last Emperor δεν είναι μια ταινία για τη ζωή του Valentino Clemente Ludovico Garavani. Είναι μια υπέροχη ταινία μόδας για τον τεράστιο ιταλικό οίκο Valentino,

για το πέρασμά του σε ξένα χέρια, για την απόφαση του μεγάλο σχεδιαστή να αφήσει την ενεργό δράση και για τη σχέση του με τον σύντροφο και συνεργάτη του. Είναι μια ταινία για την Ιταλία και τους αναρίθμητους τρόπους που τρυπώνει στη ζωή του Valentino επηρεάζοντας τη σκέψη και τη δημιουργικότητά του.

[Περισσότερα][Περισσότερα]

Και κυρίως, το Valentino: The Last Emperor είναι μια ταινία που δείχνει με κάθε λεπτομέρεια τη δημιουργική διαδικασία των εξαιρετικών, μαγευτικών, ονειρεμένων haute couture gowns που σχεδιάζει. Από την στιγμή που τα ονειρεύεται ο σχεδιαστής, μέχρι τη στιγμή που παίρνουν την πρώτη τους μορφή στο χαρτί. Κι από το χαρτί, μέχρι τη μαγική εκείνη στιγμή που παίρνουν σάρκα και οστά πάνω στο μοντέλο. Και τις στιγμές που ο Valentino σκέφτεται και ζητάει διορθώσεις, προσθέτωντας και αφαιρώντας υπέροχες λεπτομέρειες, μέχρι να δημιουργηθεί ακόμα ένα αριστούργημα που θα καταλήξει σε θεαματικές πασαρέλες και θα συναρπάσει, θα κυριεύσει και θα αγαπηθεί!

[Περισσότερα]

Το Valentino: The Last Emperor είναι μαγική ταινία. Γιατί είναι μαγικός ο χώρος της μόδας. Γιατί είναι μαγική η Ιταλία. Και πάνω απ’ όλα, γιατί ο Valentino είναι μάγος. Ίσως ο τελευταίος μάγος. Ίσως γιατί γεννήθηκε τη χρυσή εποχή του ’30. Ίσως απλά επειδή ξέρει τι θέλουν οι γυναίκες:

"Οι γυναίκες θέλουν να είναι όμορφες", είπε. Και ο Valentino ξέρει πώς να τις κάνει όμορφες με κάθετι που δημιουργεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα