5 λουλουδάτα αρώματα

Μυρωδιές γλυκιές, οικίες και θελκτικές είναι αυτές που κρύβονται στα μπουκαλάκια που θα δείτε παρακάτω. Άλλα πιο έντονα άλλα λιγότερο τα παρακάτω αρώματα θα φέρουν την άνοιξη λίγο πιο κοντά ή τουλάχιστον τις δροσερές και λουλουδάτες μυρωδιές της.

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Νέο στην οικογένεια των αρωμάτων της Estēe Lauder, το Modern Muse ήρθε για να μείνει, εκφράζοντας τον δυναμισμό αλλά και την ευαισθησία της σύγχρονης γυναίκας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο Tom Ford

ξέρει να δημιουργεί ιδιαίτερα αρώματα και το Jasmin Rouge το αποδεικνύει περίτρανα αφού συνδέει μυρωδιές που θυμίζουν ανατολή αλλά ταυτόχρονα αναδίδουν floral νότες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Narciso Rodriguez, Narciso Rodriguez for Her. Οι ξυλώδεις νότες του απαλύνουν την έντονη γλύκα του δίνοντας ένα εξαιρετικό οσφρητικό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το Clinique Aromatics in White έχει βάση τη βανίλια και το κεχριμπάρι ενώ οι νότες τριαντάφυλλου και ανθών πορτοκαλιάς και βιολέτας ολοκληρώνουν το αποτέλεσμα με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα άρωμα του Michael Kors, το Glam Jasmine θα σας συνεπάρει με τις δροσερές νότες του γιασεμιού.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Aromatics in White, floral νότες, Jasmin Rouge Tom Ford, Modern Muse, λουλουδάτα αρώματα

Keywords
Τυχαία Θέματα