Summer time

Τι και αν το καλοκαίρι επίσημα δεν έχει έρθει ακόμη; Οι υψηλές θερμοκρασίες, ο καταγάλανος ουρανός και ο υπέροχος ήλιος μαρτυρούν την παρουσία του. Το καλοκαίρι έρχεται και εμείς δεν χάνουμε καθόλου καιρό, αφού σας προτείνουμε τα πιο stylish μαγιό που κυκλοφορούν στην αγορά.

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο ο καιρός ήταν ιδιαίτερα ζεστός και αυτό είχε ως αποτέλεσμα

να βρεθούμε στην παραλία κάνοντας την πρώτη μας βουτιά. Φέτος το καλοκαίρι, θα μας βρει in fashion αφού σας προτείνουμε οικονομικά και ξεχωριστά μαγιό ώστε η εμφάνιση σας στην παραλία να αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια.

Για όσες από εμάς μας απασχολεί η εμφάνιση στην παραλία με μαγιό και μας πανικοβάλλει η σκέψη πως θα δείχνει το σώμα μας μέσα στο μικροσκοπικό μπικίνι, θα πρέπει να σκεφτούμε πως για όλα υπάρχει λύση. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου αφού με λίγη παραπάνω άσκηση και χωρίς πολλές γλυκές παρασπονδίες θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Φέτος η μόδα επιτάσσει πολύχρωμα μπικίνι σε πολλά καλοκαιρινά και ζωηρά χρώματα όπως το κοραλλί, γαλάζιο και ροζ. Φαίνεται πως το άσπρο και το μαύρο δίνουν την θέση τους στο κίτρινο και το πράσινο.

Επίσης τα ολόσωμα μαγιό έχουν και αυτά την τιμητική τους. Floral, με έντονα prints και ρίγες δίνουν έναν άλλο αέρα στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Επέλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην εικόνα και το στυλ σου και δημιούργησε αξέχαστες εμφανίσεις. Συμπλήρωσε το ντύσιμο σου με ένα καλοκαιρινό φόρεμα και με ένα ζευγάρι σαγιονάρες σε φλούο χρώματα.


Πολύχρωμο bikini (55,00 €) [Περισσότερα]
Ριγέ μαγιώ με αστεράκια (49,90 €) [Περισσότερα]
Πουά μπικίνι (55,00 €) [Περισσότερα]
Pink fluo bikini (32,26 €) [Περισσότερα]
Pink Blossom Bandeau Bikini (34,74 €) [Περισσότερα]
Swimsuit H&M (19,95 €) [Περισσότερα]
BAND BIKINI TOP (12,95 €) [Περισσότερα]
PLAIN BIKINI BRIEFS (12,95 €) [Περισσότερα]
Summer bag (9,90 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai