Hotstyle.gr: It’s getting hot in here!

Θυμάσαι εκείνη την αμερικανιά “No money, no honey” που πετούσες πάντα στο τέλος κάθε φοιτητικού μήνα που έζησες; (Ναι, με εκείνο το κωμικοτραγικό βλέμμα να κοιτά το κολιέ που ΔΕΝ θα φορέσεις στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι της σχολής). Ε, λοιπόν, καιρός να ξεχάσεις τις «αμερικανιές», γιατί το online shop Hotstyle.gr ήρθε για να σε βγάλει από εκείνες τις δύσκολες ώρες!

Μια τεράστια ποικιλία από ρολόγια, τσάντες, βραχιόλια, κολιέ, γυαλιά ηλίου, θήκες κινητών και street style μπλουζάκια θα εμφανιστούν με ένα κλικ στην οθόνη σου στις πιο super duper τιμές! Το Hotstyle.gr δεν θα μπορούσε επομένως να είναι κάτι λιγότερο από τον παράδεισο των αξεσουάρ – κυριολεκτικά. Εγώ θα το ονόμαζα και παράδεισο των δώρων, καθώς προσφέρει μια τεράστια γκάμα σικάτων, πρακτικών αλλά και οικονομικών επιλογών για να σε ξελασπώσουν τη δύσκολη στιγμή του λεγόμενου “gift-time”.

Να τονίσω πως στο e-shop, θα βρεις ένα ειδικό side bar με εκπτώσεις σε διάφορα προϊόντα, οι οποίες αγγίζουν ακόμα και το -60%! Μπορείς να πραγματοποιήσεις την παραγγελία σου εύκολα και γρήγορα με ένα κλικ, πληρώνοντας μέσω πιστωτικής, με paypal ή με αντικαταβολή στην πόρτα σου! Το κατάστημα σου προσφέρει έκπτωση 5 ευρώ σε αγορές άνω των 55 ευρώ και δωρεάν μεταφορικά από αγορές 20 ευρώ και άνω (yeeeeaaahhh!).

Και καθώς οι γιορτές πλησιάζουν και σίγουρα θα ψάχνεις δωράκια για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ρίξε μια ματιά παρακάτω στις επιλογές που κάναμε εδώ στο Ntynomai για σένα… και φυσικά μην ξεχάσεις μαζί με το δωράκι σου να δώσεις μια μεγάλη αγκαλιά και το πιο γλυκό φιλί!

Για τον μπαμπά, τον αδερφό, τον κολλητό, τον αγαπημένο σου, τη μαμά, την αδερφή, την κολλητή σου…

Curren Ανδρικό SPORT ρολόι με μπρασελέ (34,50 €) [Περισσότερα]Curren Ανδρικό ρολόι με Δερμάτινο λουράκι CLWH (22,50 €) [Περισσότερα]Hi-Tec Σακίδιο πλάτης camouflage bag HT-1119 BROWN (12,90 €) [Περισσότερα]Dunlop Σχολική Τσάντα πλάτης Dunlop DUNP8556NVY (17,90 €) [Περισσότερα]Γυαλιά ηλίου AVIATOR (23,00 €) [Περισσότερα]EVERLAST T-shirt EVERLAST (12,90 €) [Περισσότερα]Murano Δερμάτινο βραχιόλι Murano Murrina Erika (10,90 €) [Περισσότερα]Acess Μοντέρνα τσάντα "ταχυδρόμου" Apricot (29,00 €) [Περισσότερα]Acess Τσάντα γυναικεία χεριού - ώμου (29,00 €) [Περισσότερα]b-cool Round vintage (25,00 €) [Περισσότερα]S-ZONE Θήκη samsung s4 πλαστική back case samS4_7 (3,90 €) [Περισσότερα]S-ZONE Θήκη samsung πλαστική back case samS4_3 (3,90 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai