Flower power!

11:42 1/4/2012 - Πηγή: Ntynomai

H άνοιξη έχει μπει για τα καλά και οφείλουμε να την υποδεχτούμε με την ανάλογη εμφάνιση. Ένα από τα αγαπημένα μου trends επανέρχεται δριμύτερο και δεν είναι άλλο από τa flower prints. Τα λουλούδια έχουν κατακλύσει τις πασαρέλες όλων των σχεδιαστών κάνοντας την διάθεση και την ψυχολογία μας καλύτερη. Το είδαμε πέρσι αλλά φέτος το νέο trend επιστρέφει πιο ανανεωμένο. Μπορούμε να δούμε flower

prints από ρούχα μέχρι αξεσουάρ και παπούτσια.

Μην διστάσεις να υιοθετήσεις και εσύ το συγκεκριμένο στυλ αλλά πρόσεξε μην το παρακάνεις με τα πολλά λουλούδια. Πρόσεξε να προσαρμόσεις ένα ή δυο κομμάτια στο ντύσιμο σου, διαφορετικά θα μοιάζεις με ανθισμένο κήπο! Προσπάθησε να επιλέξεις ένα κομμάτι συνδυάζοντας το με μία μονοχρωμία όπως για παράδειγμα με άσπρο ή μαύρο παντελόνι.

Ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο είναι τα αξεσουάρ. Προσπαθήστε να μην υπερβάλλεται με την τσάντα ή το βραχιόλι σας και επιλέξτε ένα άντε δύο το πολύ, σε καμία περίπτωση παραπάνω. Επιπλέον, οι λουλουδένιες λεπτομέρειες θα δώσουν μία πιο χαρούμενη νότα στην εικόνα σας.

Τολμήστε το αλλά με μέτρο. Οι πιο διστακτικές μην φοβηθείτε να φορέσετε ένα φόρεμα me flower prints και οι πιο τολμηρές απλά προσπαθήστε να το ελέγξετε και στις δύο περιπτώσεις θα έχετε υιοθετήσει το πιο χαρούμενο και αισιόδοξο trend της εποχής.

Online προτάσεις αγοράς:
Φλοράλ φόρεμα (85,00 €) [Περισσότερα]
Μπλούζα φαρδιά με τύπωμα BSB flowers (34,60 €) [Περισσότερα]
b Store Loves Liberty Kim Dress with Pockets (257,11 €) [Περισσότερα]
River Island Chain & Floral Print Mini Tube Skirt (19,78 €) [Περισσότερα]
ALDO Caddick Floral Bag (59,33 €) [Περισσότερα]
MARNI Πουκαμίσα (265,00 €) [Περισσότερα]
BLU BYBLOS Casual Παντελόνι (89,00 €) [Περισσότερα]
PAM & ARCH Κοντό φόρεμα (49,00 €) [Περισσότερα]
Τυπωμένη Floral Μπλούζα (19,95 €) [Περισσότερα]
Relaxed-fit straight-cut dress (29,99 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai