Κουπόνι έκπτωσης από το paraxenies.gr

Κόσμημα. Ένας τομέας της μόδας που λίγο πολύ μας αφορά όλους… Ένα σκουλαρίκι, ένα δαχτυλίδι συμπληρώνουν μια εμφάνιση, προσδίδουν άποψη, χαρακτήρα. Μας αρέσει να ψάχνουμε να βρούμε ανάμεσα σε μια πληθώρα κοσμημάτων και αξεσουάρ, αυτό το ένα κομμάτι που θα μας κάνει να πούμε «αυτό είναι, αυτό θέλω!». Τι όμορφο συναίσθημα!

Έτσι λοιπόν, αυτές οι σκέψεις με φέρανε στο συγκεκριμένο e-shop.

Νέο online μαγαζί, πολυετή εμπειρία από πίσω. Η επιχείρηση με την επωνυμία «Παραξενιές» δραστηριοποιείται από το 1989, στην λιανική πώληση ασημένιων κοσμημάτων και ρολογιών. Η αγάπη για τη δημιουργία δεν σταμάτησε εκεί. Στην ανάγκη για την εξέλιξη και την ικανοποίηση του καταναλωτή, αποφάσισε να δημιουργήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα www.paraxenies.gr περιλαμβάνοντας εγγυημένη υψηλή ποιότητα κοσμημάτων σε προσιτές τιμές.

Στο Paraxenies.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, από τα πιο αξιόλογα ελληνικά εργαστήρια χειροποίητου ασημένιου κοσμήματος, αλλά και ιταλικά σχεδιασμένα ασημένια κοσμήματα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Σε συνεργασία με το ntynomai.gr σας προσφέρει εκπτωτικό κουπόνι 5% επί της ήδη υπάρχουσας έκπτωσης για την πρώτη σας αγορά!

ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ: PRFIRST (τον προσθέτετε στο αντίστοιχο πεδίο που θα σας ζητηθεί στο checkout)


Σεβαλιέ δαχτυλίδι ασημένιο με πέτρες ζιργκόν (32,00 €) [Περισσότερα]
Σεβαλιέ δαχτυλίδι ασημένιο – ρόζ χρυσό (24,00 €) [Περισσότερα]
Ασημένιο Δαχτυλίδι σε Ρόζ-Χρυσό (37,90 €) [Περισσότερα]
Καρφίτσα λουλούδι με πέρλα (35,00 €) [Περισσότερα]
Ριβιέρα (49,00 €) [Περισσότερα]
Λεπτή Αλυσίδα με Μενταγιόν (45,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα