“Ζωντανός” μετά από θρίλερ ο Τιμ! – VIDEO

Ο Ντομινίκ Τιμ είδε έναν ασύλληπτο Ούγκο Γκαστόν να επιστρέφει από το 0-2 και να οδηγεί τον αγώνα τους σε πέμπτο σετ, ωστόσο, κατάφερε να μείνει “ζωντανός” στη διοργάνωση έστω και την ύστατη ώρα…

Στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός για ακόμα μια σεζόν ο Ντομινίν Τιμ!

Ο 27χρονος Αυστριακός τράβηξε τα πάνδεινα από έναν συγκινητικό Ούγκο Γκαστόν που έπαιξε τρομερό τένις με απίστευτη ψυχή για να επιστρέψει από το 0-2 αλλά τελικά φεύγει από

το τουρνουά με ψηλά το κεφάλι παρά το γεγονός ότι ο Τιμ κέρδισε εντέλει με 3-2 σετ, 6-4, 6-4, 5-7, 3-6, 6-3.

Ο αγώνας ήταν ένας εκ των πιο απολαυστικών της φετινής διοργάνωσης με τον Γκαστόν, με συνταγή Βαβρίνκα, να παίζει εντελώς άφοβο τένις φτάνοντας έναν εκ των διεκδικητών του Ρολάν Γκαρός στα όρια του με πανέξυπνο χωμάτινο τένις!

Πότε χρησιμοποιώντας πανέξυπνα το σπιν, πότε με εκπληκτικά dropshots συνοδευόμενα από περάσματα ή λόμπες, ο Γκαστόν τα έβαλε στα ίδια με τον Αυστριακό και εντέλει ηττήθηκε στις λεπτομέρειες έχοντας βάλει όμως το όνομα του στον τενιστικό παγκόσμιο χάρτη με τα πεπραγμένα του αυτήν την εβδομάδα στο Παρίσι που τον ανέβασαν στο career high No158.

O Tιμ, μετά από όσα πέρασε, κρατάει τη νίκη και τίποτα άλλο.

Ο Αυστριακός έδειχνε ότι θα καθάριζε το ματς έχοντας κερδίσει τα πρώτα δύο σετ, όχι εύκολα πάντως, πριν δει τον Γκαστόν να αυξάνει ακόμα περισσότερο την πίεση του στο τρίτο σετ έχοντας ανεβάσει απόδοση και όντας ο καλύτερος εκ των δύο τενιστών τη συγκεκριμένη στιγμή.

Απόλυτα δίκαια, στο πέμπτο του set point μείωσε σε 2-1 και στη συνέχεια, με το κοινό εκστασιασμένο υπέρ του, ήταν σαφώς καλύτερος του Τιμ στο τέταρτο σετ στέλνοντας τον αγώνα σε πέμπτο και καθοριστικό σετ!

Ο Τιμ ήταν πια με την πλάτη στον τοίχο και ένα σετ μακριά από έναν οδυνηρό αποκλεισμό αλλά με αντανακλαστικά πρωταθλητή, ξεπέρασε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή.

Τα dropshots που τόσο βοήθησαν τον Τιμ στη διάρκεια του αγώνα, αυτή τη φορά χρησιμοποιήθηκαν υπερβολικά και κόστισαν μερικά λάθη στον Γάλλο που υπέστη καθοριστικό break στο 4-3 που του στοίχισε και το ματς.

Έχει κερδίσει πάντως πολλούς φαν με το εξαιρετικό τένις που παρουσίασε σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά και ο χρόνος θα δείξει αν επρόκειτο για κάτι σταθερό ή για μια “φωτοβολίδα”.

Ο Τιμ, έχοντας στην πλάτη τους τις 30 ώρες και τα 30 λεπτά κόντρα στον Γκαστόν, πρέπει να ανασυγκροτηθεί άμεσα ενόψει ενός πολύ δύσκολου προημιτελικού κόντρα στον Ντιέγο Σβάρτσμαν που κέρδισε απείρως πιο εύκολα τον Λορέντσο Σονέγκο με 6-1, 6-3, 6-4.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post “Ζωντανός” μετά από θρίλερ ο Τιμ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα