Ρολάν Γκαρός: Απίστευτη συντριβή για Χάλεπ – VIDEO

Η εκπληκτική πορεία της ανερχόμενης Ίγκα Σβίατεκ στο Παρίσι, σφραγίστηκε με μια απίθανη και θριαμβευτική νίκη επί του Νο1 του ταμπλό και μεγάλου φαβορί για τον τίτλο στις γυναίκες, Σιμόνα Χάλεπ.

Η 19χρονη Πολωνή, Νο54 της παγκόσμιας κατάταξης, πραγματοποίησε μαγική εμφάνιση και συνέτριψε με 6-1, 6-2 μέσα σε μόλις 68 λεπτά αγώνα, στο Philippe Chatrier, την καταξιωμένη αντίπαλό της και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε προημιτελική φάση Grand Slam

διοργάνωσης.

Swiatek stuns Halep!

Teenager @iga_swiatek needs just 70 minutes to end Halep’s streak 6-1 6-2.#RolandGarros pic.twitter.com/dlh5372wsY

Roland-Garros (@rolandgarros) October 4, 2020

Πέρυσι, στον ίδιο ακριβώς γύρο για τη φάση των “16” του Γαλλικού Όπεν, η Χάλεπ είχε χάσει μόλις ένα game από τη Σβίατεκ, στην παρθενική εμφάνιση της Πολωνής στο Παριζιάνικο Grand Slam.

Ενάμιση χρόνο αργότερα, η 19χρονη από τη Βαρσοβία, όχι απλά πήρε εκδίκηση αλλά έκανε “δήλωση τίτλου” στο Παρίσι, αφού με παρόμοιες εμφανίσεις είναι ικανή να κατακτήσει τον παρθενικό της Major.

Η Σβίατεκ δεν χρειάστηκε καν να σώσει break point της Ρουμάνας ενώ πρόλαβε να βγάλει 30 winners σε μια φοβερή ημέρα για την ίδια στο Roland Garros, κρατώντας σε πολύ χαμηλά επίπεδα τους winners της Χάλεπ (12).

Στα προημιτελικά της διοργάνωσης, η Σβίατεκ θα αντιμετωπίσει την Μαρτίνα Τρεβιζάν, Νο159 στον κόσμο που μετά τη Σάκκαρη, απέκλεισε την Κυριακή με 6-4, 6-4 και το Νο5 του ταμπλό, Κίκι Μπερτένς συνεχιζοντας την φοβερή της κούρσα στο Παρίσι.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Ρολάν Γκαρός: Απίστευτη συντριβή για ΧάλεπVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα