Κάρεν Κατσάνοφ: Με πίστη κόντρα στο μεγάλο φαβορί

Ο Κάρεν Κατσάνοφ θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Νόβακ Τζόκοβιτς στη φάση των “16” του Γαλλικού Όπεν και ουσιαστικά αποτελεί το πρώτο σοβαρό εμπόδιο, στην προσπάθεια του Σέρβου για τον 2ο τίτλο του στο Παρίσι.

To No16 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε κερδίσει τον Νόλε πριν από δύο χρόνια στο Παρίσι, στον τελικό του indoor Masters του Παρισιού και γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να έχει πιθανότητες απέναντι στον ανίκητο, φέτος, Τζόκοβιτς.

“Χρειάζεται να κάνω πολλά πράγματα μαζί. Πρώτα απ’όλα, θα πρέπει να διατηρήσω ένα υψηλό επίπεδο για όσο το δυνατόν περισσότερο

χρόνο στο ματς. Το πιο σημαντικό είναι να παραμείνω σταθερός, να πιστεύω στον εαυτό μου και να πιστεύω στο παιχνίδι που κάνω” είπε ο Ρώσος μετά την απαιτητική νίκη επί του Κριστιάν Γκαρίν στον 4ο γύρο με  6-2, 3-6, 6-4, 6-2 το Σάββατο.

“Ο Νόβακ παίζει πολύ καλά σε όλες τις επιφάνειες. Το έχει αποδείξει άπειρες φορές. Εγώ παίρνω κάθε ματς διαφορετικά και προσπαθώ να παίξω το καλύτερό μου. Σίγουρα θα παλέψω για κάθε πόντο” πρόσθεσε ο 24χρονος άσος που βρίσκεται για 4η συνεχόμενη χρονιά στον 4ο γύρο του Roland Garros, σε ισάριθμες συμμετοχές στη διοργάνωση.

O Κατσάνοφ είχε κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο Paris Rolex Masters το 2018, κερδίζοντας με 7-5, 6-4 τον Τζόκοβιτς στον τελικό της διοργάνωσης.

Ήταν η πρώτη και μοναδική νίκη του Ρώσου κόντρα στον υπεραθλητή από το Βελιγράδι, με τον Νόλε να έχει κερδίσει τρεις φορές τον Κατσάνοφ.

Ωστόσο, αυτή θα είναι η πρώτη τους συνάντηση στο χώμα.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Κάρεν Κατσάνοφ: Με πίστη κόντρα στο μεγάλο φαβορί appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα