Ζήστε μια ξεχωριστή εμπειρία στο Tennis camp του Μυστρά

Το Tennis in Greece και ο Φίλιππος Καραφυλλίδης επιστρέφουν για ένα ακόμη tennis camp στο εντυπωσιακό περιβάλλον του Μυστρά. Μετά την επιτυχία όλων των προηγούμενων camps τους και σε συνεργασία με το εκπληκτικό 5* Mystras Grand Palace Resort and Spa, επιστρέφουν στο μαγευτικό αυτό το μέρος και προσφέρουν μια ευκαιρία για παίκτες όλων των επιπέδων που αναζητούν μια έντονη, διασκεδαστική

και ξεχωριστή εμπειρία τριών ημερών στο τένις.

Αναβαθμίστε το παιχνίδι σας!

Αν είστε παίκτης με πάθος για βελτίωση και αναζητάτε ένα δυναμικό tennis camp, τότε αυτή η εμπειρία στο Μύστρα είναι ακριβώς για εσάς. Συνδυάζοντας την επαγγελματική εμπειρία στο τένις με το γαλήνιο περιβάλλον του Μυστρά και το αποκλειστικό Mystras Grand Palace Resort and Spa, αυτό το camp υπόσχεται μια αξέχαστη συνύπαρξη προπόνησης και χαλάρωσης.

Κυρία Χαρακτηριστικά του Camp:

– 4.5 Ώρες Έντονης Προπόνησης: Οι μικρές ομάδες (έως 4 παίκτες ανά ομάδα) διασφαλίζουν ατομική προσοχή και γρήγορη ανάπτυξη δεξιοτήτων.
– Μίνι Τουρνουά: Δοκιμάστε τις δεξιότητές σας σε ένα φιλικό τουρνουά, μια ευκαιρία να εφαρμόσετε αυτό που έχετε μάθει σε έναν πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον.
– Διαμονή στο Mystras Grand Palace Resort and Spa: Ηρεμήστε μαζί μας σε ένα όμορφο και χαλαρωτικό περιβάλλον, συνδυάζοντας μια πολυτελή διαμονή με το ταξίδι σας στον κόσμο του τένις.

Πολλά δώρα συμπεριλαμβανομένων
• 1 δωρεάν διανυκτέρευση για δύο άτομα στο Mystras Grand Palace Resort and Spa
• Έκπτωση 75€ για το επόμενο τεννις καμπ σας με το Tennis in Greece
• Δωροκάρτα απο τη Babolat

Λεπτομέρειες Camp:

– Ημερομηνία: 29 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου
– Τοποθεσία: Mystras Grand Palace Resort and Spa, Μύστρα (https://www.mystraspalace.com/)
– Τιμές: Μονόκλινο από 440€ | Δίκλινο από 335€

Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, να δημιουργήσετε νέες φιλίες και να απολαύσετε μια αξέχαστη εμπειρία τένις στην καρδιά του Μυστρά. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, σας ενθαρρύνουμε να εξασφαλίσετε τη θέση σας και να κάνετε κράτηση τώρα!

Για πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή καλέστε στο +30 6934667655. Μείνετε συντονισμένοι στα κοινωνικά μας μέσα, όπου μοιραζόμαστε όλα τα τελευταία νέα και ενημερώσεις για τα τένις events μας.

Αναβαθμίστε το παιχνίδι σας μαζί μας στο Μύστρα!

The post Ζήστε μια ξεχωριστή εμπειρία στο Tennis camp του Μυστρά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα