19η νίκη του Τζόκοβιτς επί του Μονφίς σε 19 αγώνες (vid)

Ένα ακόμη ιστορικό ρεκόρ κατέχει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά την ελεγχόμενη νίκη επί του Γκάελ Μονφίς στο τελευταίο βραδινό παιχνίδι της Πέμπτης στο Σινσινάτι.

Ο Σέρβος επικράτησε 6-3, 6-2 του αντιπάλου του και πέτυχε την 19η νίκη του σε ισάριθμες συναντήσεις με τον Γάλλο. Αυτό το 19-0 είναι οι περισσότερες νίκες χωρίς ήττα σε οποιοδήποτε Head 2 Head στο ATP Tour, αφήνοντας

στη 2η θέση τον Ναδάλ που έχει 18-0 κόντρα στον Ρισάρ Γκασκέ.

Ο Μονφίς προερχόταν από πολύ καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα και υπήρχε μια γενικότερη προσδοκία ότι μπορεί να παρακολουθήσουμε ένα δυνατό ματς, ωστόσο ο Τζόκοβιτς κυριάρχησε απόλυτα από τη βασική γραμμή και μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις έδειξε να προβληματίζεται.

Με break στο 8ο game (5-3), ο Νόλε πήρε τις μπάλες και σέρβιρε επιτυχημένα για το προβάδισμα στο σκορ ενώ στο 2ο σετ βρέθηκε να προηγείται και με 5-0, πριν αντιδράσει ο Μονφίς και τελικά κλείσει τη νίκη μετά από μόλις 69 λεπτά αγώνα.

“Στα πρώτα μας χρόνια, θυμάμαι δυσκολευόμουν πολύ απέναντί του, κυρίως σωματικά. Όταν παίζεις με έναν από τους πιο αθλητικούς τύπους στο tour, πρέπει να είσαι έτοιμος να επιστρέψεις κάθε μπάλα. Σε κάποιους πόντους σήμερα, ειδικά στο 1ο σετ, έδειξε τον αθλητισμό του” είπε ο Τζόκοβιτς για το 19-0 κόντρα στον Μονφίς.

Στα προημιτελικά του Western & Southern Open, ο δύο φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτς που πήρε ξεκούραστη πρόκριση μετά την απόσυρση του Ντούσαν Λάγιοβιτς στο 6ο game της μεταξύ τους προημιτελικής αναμέτρησης (5-0).

O Τζόκοβιτς έχει τέλειο ρεκόρ και κόντρα στον 25χρονο Αμερικανό, Νο9 του κόσμου, με έξι νίκες σε ισάριθμες συναντήσεις.

CINCINNATI MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post 19η νίκη του Τζόκοβιτς επί του Μονφίς σε 19 αγώνες (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
19η, Τζόκοβιτς, Μονφίς,19i, tzokovits, monfis