Υπόνοιες περί “ψεύτικου” κορονοϊού και από την Γελένα Τζόκοβιτς – VIDEO

Ολοένα και πληθαίνουν οι άνθρωποι από τον ευρύ χώρο του τένις που εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για το κατά πόσον ο κορονοϊός είναι ακριβώς αυτό που μας παρουσιάζουν τα Μ.Μ.Ε. και οι απανταχού πολιτικές ηγεσίες μαζί με το ιατρικό προσωπικό φυσικά.

Ο Μάρατ Σάφιν ανέφερε ότι μια “σκιώδης” κυβέρνηση κρύβεται πίσω από την πανδημία, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να εμβολιαστεί σε περίπτωση που βγει το εμβόλιο για τον κορονοϊό και τώρα έρχεται να προστεθεί η σύζυγος του Νόλε, Γελένα, που προκάλεσε

πολλές αντιδράσεις με ανάρτησή της στο Instagram.

Εκεί βλέπουμε έναν αγνώστων στοιχείων άντρα (και η ίδια αναρωτιέται ποιος είναι) να μιλάει για τον κορονοϊό και να αποδίδει την παρουσία του στα υπερσύγχρονα τεχνολογικά δίκτυα 5G (για τα οποία έχει γίνει κουβέντα περί παρενεργειών στην υγεία των ανθρώπων), απορρίπτοντας τη θεωρία ότι είναι ένας ιός.

Το βίντεο αυτό κρίθηκε ως “ψευδής πληροφορία” από ανεξάρτητους fact checkers του Instagram με την εφαρμογή να το “κρύβει” αν και υπάρχει ακόμα δυνατότητα να δει κάποιος το βίντεο με προσωπική του ευθύνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Lots of videos going around these days debating the current situation with the #Coronavirus, causes, cures, prevention… Whoever has time, please check this one out and let me know your thoughts. Does anyone recognise who this guy is? Kisses and love. Toliko videa kruži danima, različite teorije o uzrocima Korone, metodama lečenja, prevencije… evo ga jedan koji sam dobila pre neki dan. Ko ima vremena nek pogleda. Baš me zanima šta mislite. Pišite!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) στις 1 Απρ, 2020 στις 1:04 μμ PDT

Ο Νόλε ρωτήθηκε άμεσα για την ανάρτηση της συζύγου του, παίρνοντας μια υποστηρικτική θέση για αυτήν: “Δεν ξέρω αν αυτά που αναφέρει το βίντεο είναι αληθή ή όχι, θα ήθελα όμως σίγουρα να πάρω περισσότερες πληροφορίες για αυτό”.

Κώστας Αϊτάκης

The post Υπόνοιες περί “ψεύτικου” κορονοϊού και από την Γελένα Τζόκοβιτς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα