Η υπέροχη σκηνή με το Fedal στο Instagram – VIDEO

Αν και δυσκολεύτηκαν να συνδεθούν, Ράφαελ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ τα κατάφεραν και μας πρόσφεραν ένα μοναδικό 8λεπτο σε live chat που είχαν στο Instagram.

“Eπιτέλους” αναφώνησε ο Ναδάλ. “Είμαστε μέσα;” αναρωτήθηκε ανακουφισμένος ο Βασιλιάς στο ξεκίνημα της συνομιλίας τους που κυριολεκτικά ταρακούνησε τα social media και κυκλοφόρησε με απίστευτη ταχύτητα στις οθόνες

εκατομμύρια θαυμαστών τους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η συνομιλία των δύο κορυφαίων τενιστών στην ιστορία του αθλήματος, έβγαλε και αρκετές ειδήσεις όπως για παράδειγμα ότι ο Ράφαελ Ναδάλ έχει να πιάσει ρακέτα εδώ και ένα μήνα, από το Indian Wells γεγονός που προκάλεσε την ατάκα του Φέντερερ: “Τέλεια, δεν θα μπορείς να παίξεις τένις όταν επιστρέψεις”.

Όσον αφορά την κατάσταση του τραυματισμού στο γόνατο του Φέντερερ, ο 38χρονος Ελβετός βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης και η μόνη επαφή με το τένις είναι να χτυπάει μερικές μπάλες με τον τοίχο, ενώ η αποθεραπεία βαίνει καλώς και σύμφωνα με το αρχικό πλάνο αναμένεται να είναι έτοιμος για δράση, στα μέσα του Καλοκαιριού εφόσον γίνουν τουρνουά.

“Νιώθω χαρούμενος. Μετά τη δεύτερη εγχείρηση, δεν ξέρω πόσες έχεις κάνει εσύ, είναι πιο εύκολο να τη διαχειριστείς. Δεν χρειάζεται να έχω εμπειρία και από 3η εγχείρηση” είπε.

Ένα από τα σημαντικά σημεία της κουβέντας, ήταν η απορία του Ρότζερ Φέντερερ για το αν ο Ναδάλ είναι natural αριστερόχειρας ή κατάφερε να το δουλέψει τόσο καλά ώστε να μπορέσει να παίζει τένις με το αριστερό.

Ο Ελβετός ανακουφίστηκε όταν ο Ράφα του είπε ότι από τα πρώτα του βήματα στο τένις έπαιζε με το αριστερό.

“Είναι μύθος ότι μπορώ να παίξω με το δεξί. Δεν μπορώ. Όλα μπορώ να τα κάνω με το δεξί αλλά όχι στο τένις και στο ποδόσφαιρο. Είμαι αριστερόχειρας στο τένις και αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο. Ξεκίνησα να παίζω forehand και backhand με τα δύο χέρια οπότε δεν ήξεραν αν είμαι δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας αλλά πάντα ήμουν αριστερόχειρας” είπε ο Ναδάλ.

“Οκ, τότε δεν μπορώ να είμαι θυμωμένος. Είναι φυσικό” απάντησε ο Φέντερερ.

Στο live chat πήρε μέρος και ο Άντι Μάρει, ο οποίος σχολίασε τα προβλήματα σύνδεσης που είχε στο ξεκίνημα του live ο Ναδάλ, γράφοντας στο αντίστοιχο post στο Instagram: “Μπορεί να κερδίσει 52 Roland Garros αλλά δεν μπορεί να κάνει ένα live στο Instagram”

Το βίντεο με τη κουβέντα Ναδάλ-Φέντερερ

The post Η υπέροχη σκηνή με το Fedal στο InstagramVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα