11 μήνες εκτός τένις λόγω ντόπινγκ ο Τζάρι!

Εν μέσω πανδημίας και πλήρους απουσίας αγωνιστικής δραστηριότητας, έρχεται ένα νέο από την ITF που έχει σχέση με τη “μάστιγα” του ντόπινγκ και αφορά τον πολύ γνωστό τενίστα, πρώην Νο38 του κόσμου, Νίκολας Τζάρι.

Ο 24χρονος Χιλιανός βρισκόταν εν αναμονή της απόφασης της ITF για απαγορευμένες ουσίες που βρέθηκαν στο σώμα του από το περσινό Davis Cup Finals της Μαδρίτης.

Τελικά, ο υψηλόσωμος τενίστας τιμωρήθηκε με 11 μήνες

πλήρους αποχής από κάθε επαγγελματικό αγώνα έστω και αν η επιτροπή του έδωσε το ελαφρυντικό ότι δεν πήρε τις ουσίες εσκεμμένα, υπάρχουν όμως σε φαρμακευτικά προϊόντα της Λατινικής Αμερικής και όφειλε να το γνωρίζει.

Αυτό σημαίνει ότι μένει εκτός αγώνων μέχρι και τις 15 Νοέμβρη (η ποινή ήταν αναδρομική από το φετινό Γενάρη) αλλά, με την υπάρχουσα κατάσταση με την πανδημία, είναι πολύ πιθανόν να μην χάσει και απολύτως τίποτα ή ένα μικρό κομμάτι της σεζόν 2020 σε κάθε περίπτωση.

“Το να έκανα έφεση και να χρονοτριβούσα περισσότερο δεν θα ωφελούσε σε τίποτα ούτε την καριέρα μου ούτε εμένα προσωπικά. Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για μένα. Υπάρχει πόνος, ένα αίσθημα αδικίας αλλά προσπαθώ να μάθω ό,τι μπορώ από αυτήν την εμπειρία. Ξέρω ότι θα βγω δυνατότερος από όλο αυτό” επισήμανε ο Τζάρι.

Κώστας Αϊτάκης

The post 11 μήνες εκτός τένις λόγω ντόπινγκ ο Τζάρι! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα