Υποδοχή “ήρωα” στη Χάλεπ!

Η Σιμόνα Χάλεπ επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας στη Ρουμανία όπου της επιφυλάχθηκε υποδοχή “ήρωα” ενώ θα βραβευτεί σύντομα από τον πρόεδρο της χώρας!

Το περίμενε και αυτό ακριβώς έγινε!

Παρόμοιες σκηνές με αυτές που έζησε μετά την κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός το 2017, βίωσε η Σιμόνα Χάλεπ το απόγευμα της Δευτέρας, μόλις επέστρεψε στη Ρουμανία και το Βουκουρέστι!

Εκατοντάδες συμπατριώτες της, ανάμεσα τους οι Ίλιε Ναστάζε και Ίον Τιριάκ, την υποδέχτηκαν αποθεώνοντας τη Ρουμάνα για το τρομερό της επίτευγμα!

Η 27χρονη τενίστρια

πήρε το λόγο και είπε δύο λόγια στο κοινό που την υποδέχτηκε θερμά.

“Θέλω να ευχαριστήσω, πρώτα απ’όλα την οικογένειά μου, τους προπονητές, την ομάδα μου αλλά και την ομοσπονδία τένις για τη στήριξη σε μένα όλα αυτά τα χρόνια. Εννοείται ότι ευχαριστώ τους φιλάθλους για τα μηνύματα που μου στέλνουν και για τις σκέψεις τους που μου δίνουν ενέργεια να συνεχίζω! Έπαιξα το τέλειο ματς, έκανα τη δουλειά μου όπως τη φανταζόμουν και το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Τώρα, θα ξεκουραστώ για μερικές μέρες, να απολαύσω τη νίκη μου. Μετά, κάθε εβδομάδα είναι και πάλι σημαντική για μένα και θα προσπαθήσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου”.

Μάλιστα, έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι ο πρόεδρος της χώρας, Κλάους Ιοάνις, θα της απονείμει την ύψιστη τιμή της χώρας, τον τίτλο του “Αστεριού της Ρουμανίας” που δίνεται μόνο σε Ρουμάνους που έχουν πετύχει κάτι το εντυπωσιακό στη διεθνή σκηνή και αποτελούν πρότυπο για τους νέους!

Κώστας Αϊτάκης

The post Υποδοχή “ήρωα” στη Χάλεπ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα