Νέο project για τον Τσιτσιπά

Ανήσυχος και εκτός γηπέδου ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ετοιμάζει κάτι ενδιαφέρον σε συνεργασία με ταλαντούχο φωτογράφο/κινηματογραφιστή από τη Σουηδία

Με μια ανακοίνωση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνωστοποίησε ότι δουλεύει πάνω σε ένα νέο project που αφορά τη δεύτερη, μεγάλη του αγάπη, μετά το τένις, τη φωτογραφία και την κινηματογράφηση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον 20χρονο Έλληνα τενίστα, σύντομα θα ανακοινωθεί μια

νέα σειρά με τίτλο “Ένας Έλληνας στο εξωτερικό” (A Greek Abroad) που πιθανόν θα έχει να κάνει με τη ζωή του Στέφανου στις πόλεις που επισκέπτεται, στo πλαίσιο της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας στο ATP Tour.

“Πριν τρεις εβδομάδες, αποφάσισα να έρθω σε επαφή με τον Ούγκο Λιουνγκουστ, έναν ταλαντούχο φωτογράφο και κινηματογραφιστή από τη Σουηδία με τον οποίον μπορεί να έχουμε μια μακροχρόνια συνεργασία. Μια συνεργασία γεμάτη κοινούς στόχους και απόλαυση.

“Οι ιδέες του και η φιλοδοξία του, κέρδισαν την προσοχή μου και το ενδιαφέρον μου να επεκταθούμε περισσότερο στην πλατφόρμα του YouTube.

“Έχουμε πολλά συναρπαστικά πράγματα στο άμεσο μέλλον και αυτό που ξέρω είναι ότι θα είναι φανταστικό να έχω τον Ούγκο σε αυτό το ταξίδι. Το βλέπω περισσότερο σαν χόμπι παρά σαν δουλειά και είναι κάτι που με κρατάει δημιουργικό, το να ζω τη ζωή και να μοιράζομαι στιγμές με όλον τον κόσμο.

“Όπως είπα, πολλά νέα προτζεκτ, ιδέες και συνεργασίες έρχονται στο μέλλον, ως μέρος της νέας σειράς “Ένας Έλληνας στο εξωτερικό” έγραψε ο Στέφανος.

Περιμένουμε, με ανυπομονησία, αυτό που ετοιμάζει ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

The post Νέο project για τον Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα