“Δεν θα ησυχάσει αν δεν γίνει ο GOAT”

Ο Μπόρις Μπέκερ πιστεύει ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να ξεπεράσει τους Φέντερερ, Ναδάλ στη μάχη του καλύτερου όλων των εποχών

Έχει ήδη αποδείξει ότι είναι ένας από τους καλύτερους τενίστες στην ιστορία του αθλήματος, όμως ο Νόβακ Τζόκοβιτς που κατέκτησε τον 16ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του την Κυριακή στο Wimbledon, δεν θα συμβιβαστεί μόνο με αυτό αλλά θα επιδιώξει να γίνει Ο κορυφαίος.

Αυτό υποστήριξε και ο Μπόρις Μπέκερ που έκατσε μια τριετία στο πλευρό

του Νόλε και γνωρίζει καλύτερα απ’τον καθένα τους στόχους και τη φιλοσοφία του Σέρβου.

Μετά τον 5ο τίτλο του στο Championships, ο Τζόκοβιτς πλησίασε στους δύο Grand Slam τίτλους τον Ναδάλ (18) και στους τέσσερις τον Φέντερερ (20), μην επιτρέποντας στον Ελβετό να ξεφύγει κι άλλο στην κούρσα του GOAT.

“Ο Νόβακ δεν είναι ακόμα ικανοποιημένος. Είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών, όμως θέλει να γίνει ο καλύτερος όλων. Ειλικρινά, πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει αλλά δεν είναι σίγουρο. Όλα είναι ανοιχτά” είπε ο Μπόρις Μπέκερ.

Ο Γερμανός που έχει κερδίσει έξι Grand Slam τίτλους, τρεις εκ των οποίων στο Wimbledon, περιμένει από τους Big Three να συνεχίσουν την κυριαρχία τους στο tour.

“Η κουβέντα για τον κορυφαίο όλων των εποχών, θα συνεχιστεί όσο αυτοί οι τρεις συνεχίζουν να παίζουν. Δεν βλέπω να έχει τελειώσει τίποτα για κανέναν απ’τους τρεις. Όλοι τους θα κερδίσουν κι άλλα Grand Slam” πρόσθεσε.

The post “Δεν θα ησυχάσει αν δεν γίνει ο GOAT” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα