Ξεσπάθωσε κατά δημοσιογράφου ο Οπέλκα

19:47 9/9/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Ράιλι Οπέλκα απάντησε με αιχμηρό τρόπο στον δημοσιογράφο, Κρις Φάουλερ, ο οποίος άσκησε κριτική στον Κάρλος Αλκαράθ, με αφορμή την απόσυρση του 18χρονου Ισπανού από τον προημιτελικό του US Open κόντρα στον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

Ο πανύψηλος Αμερικανός τενίστας, Νο24 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, δεν… άντεξε και έκανε retweet μια ανάρτηση του Φάουλερ, ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως ο Αλκαράθ δεν ήταν τραυματίας και εγκατέλειψε

γιατί θα γνώριζε συντριβή από τον Αλιασίμ.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος έγραψε: “Ξαφνικά, εγκατέλειψε. Πολύ απογοητευτικό το τέλος της φοβερής πορείας του Κάρλος Αλκαράθ στο US Open. Συντριβόταν από τον Αλιασίμ και έδειχνε να έχει λιγοστή ενέργεια για να παίξει.

Είναι δυνατόν, όμως, να εγκαταλείπει τόσο νωρίς έναν προημιτελικό Grand Slam ; Ελπίζω να μην είναι αυτό το σύστημα ήττας ενός 18χρονου με τόσο μεγάλο ταλέντο”.

Η… πληρωμένη απάντηση του Οπέλκα, ο οποίος προστάτευσε τον συνάδελφό του, ήρθε για να ταράξει το Twitter.

“Το μόνο σύστημα εδώ μέσα, είναι αυτό των media του τένις, που είναι γελοία. Ο Κάρλος είναι ο νεαρότερος τενίστας των τελευταίων 30+ χρόνων, που προκρίνεται σε προημιτελικό Grand Slam. Ακόμη κι έτσι, εσύ ανεβάζεις αυτό ;”, έγραψε ο Αμερικανός.

Δείτε τα Tweets των δυο ανδρών:

The only thing that is a pattern here is tennis media being an absolute joke. Carlos is the youngest male player to reach a Grand Slam QF in over 30 years. Yet somehow you manage to come up with this? https://t.co/wguJqiVPVI

— Reilly Opelka (@ReillyOpelka) September 8, 2021

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ξεσπάθωσε κατά δημοσιογράφου ο Οπέλκα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα