US Open: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

13:00 9/9/2021 - Πηγή: Tennis24

Ημέρα ημιτελικών. Ώρα για τις υπερβάσεις. Τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/9) θα γνωρίζουμε τις δύο φιναλίστ του τελικού του Σαββάτου (11/9) με την Μαρία Σάκκαρη να διεκδικεί και μάλιστα με μεγάλες πιθανότητες το ένα από αυτά. 

Μια ημέρα ουσιαστικά αφιερωμένη στις γυναίκες, καθώς στο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται αγώνας των ανδρών, οι ημιτελικοί των οποίων θα πραγματοποιηθούν τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ουσιαστικά στο F4 του φετινού US Open θα βρεθούν τέσσερις “σταχτοπούτες”. Τέσσερις παίκτριες που δεν έχουν βρεθεί

ποτέ σε τελικό Grand Slam. Ωστόσο, οι δύο από αυτές (Σαμπαλένκα και Σάκκαρη) έχουν ξαναβρεθεί σε ημιτελικά και μάλιστα τη φετινή σεζόν.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε την αρχή στο Παρίσι φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά πριν λυγίσει από την Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, ενώ η Αρίνα Σαμπαλένκα, στο αμέσως επόμενο Major (Wimbledon) έφτασε μέχρι την 4άδα όπου ηττήθηκε από την Καρολίνα Πλίσκοβα. 

Ο ιστορικός ημιτελικός

Η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί απέναντι στην 18χρονη Έμα Ραντουκάνου στον 2ο χρονικά ημιτελικό που αναμένεται να ξεκινήσει περίπου 03:30-04:00 GR ξημερώματα Σαββάτου. 

Αυτή θα είναι η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση με την Μαρία Σάκκαρη να έχει σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία από την Βρετανίδα, αλλά την Ραντουκάνου να έχει κάνει ήδη 8 σερί νίκες στο τουρνουά, καθώς ξεκίνησε από τα προκριματικά, ενώ είναι η μοναδική τενίστρια που δεν έχει χάσει ακόμα set! 

Το πρόγραμμα (02:00 GR) θα ανοίξουν οι Αρίνα Σαμπαλένκα και Λέιλα Φερνάντεζ, με την Λευκορωσίδα να θέλει να κάνει ό,τι δεν κατάφερε στο Wimbledon και να φτάσει στον 1ο τελικό καριέρας σε Grand Slam

Σαμπαλένκα και Φερνάντεζ θα μοιραστούν το ίδιο κορτ για 1η φορά, αλλά όσον αφορά τα μονά, καθώς στο Μόντρεαλ βρέθηκαν αντίπαλες στα διπλά, με την Σαμπαλένκα, έχοντας ως παρτενέρ την Ελίζε Μέρτενς να επικρατούν των Φερνάντεζ/Μαρινό στα 2 sets.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post US Open: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα