Τρόμαξαν με Μπάρτι οι Αυστραλοί – VIDEO

Μπαίνοντας με “μπαταρισμένο” το αριστερό της πόδι στην Rod Laver Arena, η Άσλει Μπάρτι χρειάστηκε να ιδρώσει για να ξεπεράσει το εμπόδιο της wild card συμπατριώτισσάς της, Ντάρια Γαβρίλοβα για να πάρει την πρόκριση στον 3ο γύρο του Australian Open.

Η κορυφαία τενίστρια του κόσμου, έπαθε ένα ασυνήθιστο black out την ώρα

που σέρβιρε στο 5-2 για την νίκη αλλά τελικά κατάφερε να κλείσει στα δύο σετ το ματς με 6-1, 7-6(7) και να σφραγίσει τη θέση της στις “32” καλύτερες του Grand Slam της πατρίδας της.

Το Νο1 του ταμπλό πήρε έξι συνεχόμενα games για να πάρει προβάδισμα με 6-1 στο εναρκτήριο σετ, όμως δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στο 2ο σετ όπου άφησε να γλιστρίσει από τα χέρια της το προβάδισμα με 5-2 games.

Η Γαβρίλοβα έδειξε μαχητικό πνεύμα και μάλιστα είχε δύο set points για να οδηγήσει το ματς στο καθοριστικό σετ, όμως κάποια λάθη στοίχισαν στην 26χρονη, Νο387 στον κόσμο.

“Είναι φυσιολογικό. Δεν έχω παίξει τένις τους τελευταίους 12 μήνες οπότε είναι λογικό να έχω σωματικά προβλήματα αλλά και έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού” παραδέχθηκε η Μπάρτι η οποία στον 1ο γύρο είχε συντρίβει με 6-0, 6-0 την Ντάνκα Κόβινιτς.

Στον 3ο γύρο του Australian Open, η 23χρονη Αυστραλέζα θα αντιμετωπίσει την Εκατερίνα Αλεξάντροβα, Νο29 του ταμπλό που με τη σειρά της κέρδισε 6-3, 7-6(4) την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9η)

The post Τρόμαξαν με Μπάρτι οι Αυστραλοί – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα