Βόμβες Χιούιτ: “Ο Τόμικ απειλούσε την οικογένειά μου”

Η κόντρα Χιούιτ-Τόμικ καλά κρατεί. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του 37χρονου Αυστραλού να μιλήσει για τον ιδιότροπο χαρακτήρα του Bernie, που όπως ισχυρίστηκε ο Χιούιτ, πρόσφατα απείλησε την οικογένειά του, αλλά και τον ίδιο…

Ξέρουμε όλοι πως ο Μπερνάρντ Τόμικ είναι από τους πιο ιδιότροπους τενίστες που έχουν περάσει από το άθλημα ανά τα χρόνια. Ο Λέιτον Χιούιτ μίλησε σήμερα από τη Μελβούρνη, για την σχέση του με τον 24χρονο.

Μόνο ρόδινη δεν είναι τους τελευταίους μήνες η σχέση των δυο, καθώς όπως αποκάλυψε ο 37χρονος, ο Τόμικ απειλούσε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, τόσο λεκτικά όσο

και σωματικά, την οικογένειά του και τον ίδιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο Τόμικ με απείλησε τόσο λεκτικά όσο και σωματικά. Πήγαμε να πιαστούμε στα χέρια. Οι απειλές που έλαβα τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου από αυτόν, ήταν πολλές τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Δεν νομίζω πως θα υπήρχε κάποιος που θα μιλούσε με καλά λόγια γι΄αυτόν τον άνθρωπο. Έχω να τον μιλήσω πολλούς μήνες. Δεν θα παίξει ποτέ στο Davis Cup ξανά, όσο ακόμη είμαι εγώ εδώ. Να είστε σίγουροι γι΄αυτό.

Για εμένα, η μεγαλύτερη απογοήτευση, είναι στο ότι προσπάθησα να τον βοηθήσω να γίνει καλύτερος σε όλους τους τομείς. Δεν θέλει να μάθει όμως από όσο φαίνεται. Πέρασα πολύ χρόνο μαζί του, δούλεψα για αυτόν, αλλά πάντα έκανε τα ίδια λάθη”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Βόμβες Χιούιτ: “Ο Τόμικ απειλούσε την οικογένειά μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα