“Σβηστός” Νόλε “πέταξε” για τον 3ο γύρο! – VIDEO

Μπορεί να μην φόρτσαρε ιδιαίτερα στον αγώνα του κόντρα στον Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά, ωστόσο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε ελεγχόμενα τη νίκη που τον στέλνει στους “32” του Αυστραλιανού Όπεν.

Σε ένα παράξενο ματς στο οποίο ανησύχησε σε στιγμές τους φίλους του με τα λάθη που έκανε, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν χρειάστηκε να φορτσάρει ιδιαίτερα ώστε να κερδίσει τον Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά με 6-3, 7-5, 6-4 και να προκριθεί στον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.

Εκεί όπου τα πράγματα δεν είναι εύκολα καθώς τον περιμένει ο “δυναμίτης” Ντένις Σαποφάλοφ με τον Νόλε να πρέπει να είναι σοβαρός από την αρχή του

ματς ώστε να μην δώσει δικαιώματα στον “διψασμένο” για διακρίσεις νεαρό τενίστα.

Σε καμία περίπτωση η εμφάνιση του Σέρβου τενίστα κόντρα στον Γάλλο δεν συγκαταλέγεται στις καλύτερές του το τελευταίο εξάμηνο έστω και αν δεν έχασε σετ από τον ανέτοιμο, ακόμα, 33χρονο αντίπαλό του.

Το βασικό πρόβλημα του Τζόκοβιτς από το πρώτο σετ ήταν το backhand που παρήγε αρκετά λάθη ακόμα και σε χτυπήματα ρουτίνας.

Φάνηκε να υπάρχει κάποια ενόχληση στο αριστερό του χέρι, πάντως, ο Νόλε δεν πήρε κάποιο ιατρικό timeout και συνέχισε κανονικά.

Από την άλλη, ο Τζο έβγαζε εντυπωσιακά χτυπήματα μόνο για να κάνει στη συνέχεια σωρεία αβίαστων λαθών και να “γκρεμίσει” ό,τι έχτιζε.

Αυτό έγινε τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο σετ καθώς υπέστη πρώτος break, κατάφερε ισάριθμες φορές να απαντήσει με σπάσιμο σερβίς και, εκεί που φάνηκε να έχει υπέρ του το μομέντουμ, έκανε κάκιστα service games και έδινε ξανά το προβάδισμα στον Νόλε.

Ο οποίος έκανε ένα συντηρητικό αμυντικό παιχνίδι δίχως να παίρνει περιττά ρίσκα και με τον Τσονγκά να κάνει μπόλικα λάθη, ήταν αρκετό για να του δώσει τη νίκη.

Το τρίτο σετ ήταν το καλύτερο ποιοτικά για τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο καθώς μείωσε πολύ τα αβίαστα λάθη του ενώ ήταν εξαιρετικός από τη γραμμή του σερβίς μην αφήνοντας την παραμικρή ευκαιρία.

Τέλος καλό όλα καλά για τον Τζόκοβιτς που δεν τελείωσε αργά τον αγώνα παρά το γεγονός ότι το ματς ήταν το τελευταίο χρονικά της Πέμπτης στη Rod Laver Arena ενώ, ακόμα και στη μέτριά του μέρα, απέδειξε ότι για να του πάρεις σετ θα πρέπει να μοχθήσεις πάρα πολύ…

ΑUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | OOP (+9h)

Κώστας Αϊτάκης

The post “Σβηστός” Νόλε “πέταξε” για τον 3ο γύρο! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα