Πέντε σετ χρειάστηκε ο Ζβέρεφ!

Πολύ δύσκολη νίκη στα 5 σετ πέτυχε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ για να προκριθεί στον 3ο γύρο του Australian Open

Μετά από μια σκληρή μάχη 3.5 και πλέον ωρών που ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Μελβούρνης), ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του μαχητικού Ζέρεμι Σαρντί και να κλείσει θέση στους “32” του πρώτου Grand Slam της σεζόν.

Ο 21χρονος Γερμανός, προηγήθηκε με 2-0 σετ

και έδειξε να βρίσκεται κοντά στη straight sets νίκη, όμως ο Ζέρεμι Σαρντί πάλεψε σκληρά και κατάφερε να ισοφαρίσει στο σκορ, πριν ο Σάσα σφραγίσει την πολύτιμη νίκη του με ένα επιβλητικό 5ο σετ!

Το Νο4 του ταμπλό επικράτησε 7-6(5), 6-4, 5-7, 6-7(6), 6-1 του αντιπάλου του και σφράγισε το ραντεβού με τον wild card Αυστραλό, Άλεξ Μπολτ που τον περίμενε στον 3ο γύρο, μετά τη μεγάλη νίκη νωρίτερα στα 5 σετ επί του Ζιλ Σιμόν.

O Σαρντί προερχόταν από τη 5σετη νίκη επί του συμπατριώτη του, Ούγκο Αμπέρ στον 1ο γύρο και έδειξε σημάδια κόπωσης στο καθοριστικό σετ της αναμέτρησης με τον Ζβέρεφ, αδυνατώντας να παραμείνει ανταγωνιστικός στη Margaret Court Arena όπως έκανε με επιτυχία στα προηγουμένα σετ.

Πιο δυνατός και προετοιμασμένος, ο Ζβέρεφ ξεπέρασε το ψυχολογικό μειονέκτημα από την απώλεια του μεγάλου προβαδίσματος και τελικά πήρε τη νίκη που τον διατηρεί στο παιχνίδι του τίτλου.

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που ο Γερμανός θα δώσει το παρόν στον 3ο γύρο του Australian Open, θέλοντας να σπάσει την παράδοση που τον θέλει να μην προκρίνεται ποτέ στη φάση των “16” του Happy Slam.

Alexander the Great

Zverev survives Jeremy Chardy 7-6(5) 6-4 5-7 6-7(6) 6-1 to reach his third consecutive #AusOpen 3R. pic.twitter.com/MOVsKvVH3f

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 17, 2019

ΑUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Πέντε σετ χρειάστηκε ο Ζβέρεφ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα