Τζόκοβιτς: “Θα αποσυρόμουν αν δεν ήταν Grand Slam” – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποκάλυψε πως θα αποσυρόταν από οποιαδήποτε διοργάνωση δεν ήταν Grand Slam με τον πόνο που ένιωθε μετά τον αγώνα του με τον Τέιλορ Φριτζ!

Πανίσχυρος Νόλε!

Ο 33χρονος Σέρβος θρύλος του αθλήματος “έσφιξε” τελικά τα δόντια, έπαιξε κόντρα στον Μίλος Ράονιτς, τον κέρδισε και τα νέα είναι ενθαρρυντικά καθώς το επίπεδο πόνου που ένιωσε ήταν μειωμένο σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Φριτζ.

Ο Νόλε υποστήριξε πάντως πως δεν

υπήρχε περίπτωση να παίξει στο ματς αν δεν ήταν αγώνας Major.

“Δεν πρόκειται να ρίσκαρα να παίξω αν δεν ήταν αγώνας Grand Slam. Σε αυτή τη φάση της καριέρας μου, αυτά τα τουρνουά είναι τρομερά σημαντικά γι’αυτό και χρησιμοποίησα κάθε δευτερόλεπτο που υπήρχε ώστε να αποθεραπευτώ όσο το δυνατόν περισσότερο και να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου να παίξω”.

“Δεν ήξερα λίγες ώρες πριν το ματς αν θα μπορούσα να βγάλω όλο τον αγώνα. Ευτυχώς, ο πόνος υπήρχε μεν αλλά ήταν υποφερτός και μπορούσα να αγωνιστώ. Δεν θα μπω σε περαιτέρω πληροφορίες για το ποιος τραυματισμός υπήρξε γιατί είμαστε στη μέση του τουρνουά και δεν θέλω να δημοσιευτεί κάτι” ανέφερε.

“Περιμένω μια τεράστια μάχη κόντρα στον Ζβέρεφ. Είναι ένας τεράστιος server και εξαιρετικός από τη βασική γραμμή για το ύψος του και δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από ένα κλειστό ματς” σχολίασε όσον αφορά στον επόμενο αντίπαλό του.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τζόκοβιτς: “Θα αποσυρόμουν αν δεν ήταν Grand Slam” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα