Πανίσχυρος! – VIDEO

Ούτε ο γίγαντας Μίλος Ράονιτς με το “φονικό” σερβίς δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος, όχι μόνο εμφανίστηκε στο γήπεδο στον αγώνα με τον Καναδό για τον 4ο γύρο του Australian Open αλλά έδειξε και πολύ δυνατός, ανεπηρέαστος από το πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, έδειξε σε κάποια σημεία του αγώνα να πιάνει τους κοιλιακούς του και να κάνει μορφασμούς πόνου, ωστόσο είχε τα γνωστά τρεξίματα και ανοίγματά του και βρισκόταν σχεδόν πίσω από

κάθε μπάλα, φτάνοντας στη νίκη με 7-6(4), 4-6, 6-1, 6-4 επί του Ράονιτς.

Έτσι, ο Νόλε πήρε το εισιτήριο για τον 12ο προημιτελικό του στη Μελβούρνη, εκεί όπου τον περίμενε το Νο6 του ταμπλό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ σε ένα σπουδαίο παιχνίδι.

Ο Ράονιτς κατάφερε να προκαλέσει τον Τζόκοβιτς, κυρίως χάρη στο πανίσχυρο σερβίς του, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στο άρτιο baseline παιχνίδι του αντιπάλου του. Το σερβίς του Σέρβου λειτούργησε επίσης πολύ καλά, επιτρέποντας ελάχιστες ευκαιρίες για break στον Ράονιτς (1/3) ενώ είχε και αρκετά επιτυχημένα ανεβάσματα στο φιλέ (11/15).



Παράλληλα, ο Νόλε τελείωσε το ματς με 42 winners και μόλις 25 λάθη ενώ ο Ράονιτς είχε 50 winners (26 άσοι) αλλά και 34 αβίαστα.

Τζόκοβιτς και Ζβέρεφ θα αναμετρηθούν την Τρίτη στη Μελβούρνη, με τον Σέρβο να προηγείται 5-2 στις νίκες, μετρώντας και τέσσερις συνεχόμενες.

Οι δύο κορυφαίοι τενίστες είχαν συναντηθεί και στο ATP Cup πριν δύο εβδομάδες, όπου ο Νόλε είχε κερδίσει δύσκολα 6-7, 6-2, 7-5.

“Ουσιαστικά δεν προετοιμάστηκα γι’αυτό το παιχνίδι. Τις προηγούμενες ημέρες έκανα ότι μπορούσα για να μπορέσω να αγωνιστώ. Οι γιατροί έκαναν εξαιρετική δουλειά και τους ευχαριστώ για όλα. Θα κοιτάω κάθε μέρα ξεχωριστά. Για μένα πιο σημαντική είναι η αποθεραπεία παρά η προπόνηση πλέον.

Αν ήταν οποιοδήποτε άλλο τουρνουά πέρα από Grand Slam, θα είχα ήδη αποσυρθεί. Επειδή όμως είναι Grand Slam θέλω να δώσω ότι έχω. Τρεις ώρες πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα, δεν ήξερα αν θα αγωνιστώ. Δεν είναι ιδανική κατάσταση αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ μετά από μια τέτοια νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο” είπε ο Τζόκοβιτς αμέσως μετά την 300η νίκη του σε Grand Slam τουρνουά.

Get out the record book

The world No.1 becomes the 2nd player in history to notch up 3⃣0⃣0⃣ Grand Slam match wins #AO2021 | #AusOpen pic.twitter.com/CRcqlnp89N

— #AusOpen (@AustralianOpen) February 14, 2021

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Πανίσχυρος! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα