Τιμ: “Δεν είμαι μηχανή, υπάρχουν και κακές μέρες”

Ο Ντομινίκ Τιμ νωρίτερα σήμερα ηττήθηκε από τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον τέταρτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν και “αποχαιρέτησε” την διοργάνωση.

Ο πρωταθλητής του US Open την Παρασκευή πραγματοποίησε μια επική ανατροπή απέναντι στον Νικ Κύργιο. Ενώ έχανε με 2-0 σετ, βρήκε την ψυχική δύναμη, ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και πήρε μια τεράστια νίκη.

Σήμερα τα πράγματα ήταν εντελώς

διαφορετικά. Η εικόνα του Τιμ στο court ήταν κάκιστη, ιδίως στο τρίτο σετ που παιχνίδιού, το οποίο έχασε με κάτω τα χέρια. Ο 27χρονος Αυστριακός έκανε 41 αβίαστα λάθη στον αγώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ντιμιτρόφ, το Νο 3 του ταμπλό αποκάλυψε τους λόγους που οδήγησαν στην σημερινή ήττα.

“Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων. Είχα κάποια θέματα με το σώμα μου, ήταν μια πολύ κακή μέρα για μένα και ο Ντιμιτρόφ είναι εξαιρετικός παίκτης, επομένως ένα τέτοιο αποτέλεσμα μπορεί να έρθει “, δήλωσε ο Ντομινίκ.

“Δεν είμαι μηχανή, μερικές φορές θα ήθελα να είμαι. Υπάρχουν όμως και κακές μέρες. Όταν δεν είσαι στο εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων σου έρχονται αποτελέσματα σαν το σημερινό. Αυτό ακριβώς συνέβη”, πρόσθεσε.

Ο Ντομινίκ τόνισε επίσης ότι δεν επηρεάστηκε από τον αγώνα με τον Νικ Κύργιο.”Ήταν ένας ξεχωριστός αγώνας και φυσικά ξύπνησα λίγο διαφορετικά σήμερα, απ’ ότι σε ένα φυσιολογικό παιχνίδι, ειδικά με την ενέργεια που μετέδιδε το κοινό. Αλλά δεν με επηρέασε αυτό σήμερα”.

Τέλος, ο Τιμ μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον αντίπαλο του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. “Θεωρώ ότι εδώ και 10 χρόνια είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο tour. Αν είναι σε καλή μέρα, είναι πολύ σκληρός αντίπαλος”.

Γιάννης Μαυρός

The post Τιμ: “Δεν είμαι μηχανή, υπάρχουν και κακές μέρες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα