Τζόκοβιτς: “Ήταν μια υπέροχη σεζόν”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποχωρεί από το Pala Alpitour στο τελευταίο του παιχνίδι στο Tour (θα ακολουθήσει και το Davis Cup), γνωρίζοντας την ήττα από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον ημιτελικό του Nitto ATP Finals.

Νο1 του κόσμου αναφέρθηκε στην χρονιά που πέρασε χαρακτηρίζοντάς την υπέροχη, χωρίς ωστόσο να κρύψει μια μικρή απογοήτευση για τα κρίσιμα χαμένα παιχνίδι στη σεζόν που του κόστισαν μια ακόμα καλύτερη, ίσως την καλύτερη της καριέρας του.

“Χωρίς αμφιβολία ήταν μια υπέροχη σεζόν.”, δήλωσε ο Τζόκοβιτς. “Δεν

έπαιξα πολλά τουρνουά, αλλά παρά το γεγονός αυτό κατάφερα να τελειώσω τη σεζόν στο Νο1 για 7η φορά, καταρρίπτοντας ένα σημαντικό ρεκόρ, ενώ κέρδισα και τα 3 από τα 4 Grand Slams.”

“Η χρονιά ήταν εκπληκτική. Ναι, ίσως θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα σε ορισμένα τουρνουά, αλλά συνολικά ήταν ένα πολύ καλό φινάλε για τη σεζόν κατακτώντας τον τίτλο στο Παρίσι και φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά στο Τορίνο.”

Όσο για τον εξαιρετικό ημιτελικό κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ που κράτησε περίπου 2,5 ώρες ο Τζόκοβιτς τόνισε: “Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, αλλά τον χάρηκα. Νομίζω ότι ήταν μια ποιοτική μάχη. Πιέσαμε ο ένας τον άλλον όπως κάνουμε πάντα.”

“Ο Σάσα είναι ένας από τους καλύτερους σέρβερ στον κόσμο. Το έδειξε εξάλλου και σήμερα αυτό. Το σερβίς του έδωσε πολλές λύσεις απόψε. Κι εγώ από την πλευρά σέρβιρα καλά, απλώς έκανα ένα πολύ κακό παιχνίδι στο 3ο set.”

“Αν και βρέθηκα πίσω με 4-2 είχα τις ευκαιρίες για να επιστρέψω, αλλά δεν μπόρεσα να τις εκμεταλλευτώ χάνοντας και πάλι απόσταση με το σκορ.”

“Ο Σάσα είναι πολύ καλός φίλος και εκτός κορτ. Τα πάμε πολύ καλά. Δεν είναι εύκολο να είσαι τόσο κοντά προφανώς όταν είσαι αντίπαλος. Ωστόσο, μιλάμε πολύ για πολλά και διαφορετικά θέματα. Πάντα είχαμε μια υπέροχη σχέση.”

ATP FINALS 2021 SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

The post Τζόκοβιτς: “Ήταν μια υπέροχη σεζόν” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα