Australian Open: Σίγουροι για Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ και Τσιτσιπά (vids)

Μιλώντας στην έναρξη της επίσημης παρουσίασης του Australian Open, o διευθυντής του τουρνουά, Κρεγκ Τάιλι, επιβεβαίωσε ότι Ντανιίλ Μεντβέντεφ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθούν στο πρώτο Grand Slam της επόμενης σεζόν, τοποθετώντας παράλληλα αστερίσκο για τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

“Μιλήσαμε με τον Νόβακ και την ομάδα του και πλέον καταλαβαίνουν ξεκάθαρα ότι για να παίξει στο Australian Open

θα πρέπει να εμβολιαστεί πλήρως.”, είπε ο Τάιλι. 

“Ξέρουν ότι αυτή η προϋπόθεση είναι για όλους, όχι μόνο τους παίκτες, αλλά και για τους θεατές και όλο το προσωπικό. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι είναι προσωπική του απόφαση και την κατάλληλη στιγμή θα μας πει.”

“Γνωρίζω ότι θέλει να παίξει. Το έχει αποδείξει ξεκάθαρα στο παρελθόν και πλέον ξέρει και τις συνθήκες που θα πρέπει να υποστεί για να έχει δικαίωμα να παίξει.”

Ο Τάιλι τόνισε ότι η προθεσμία για τη συμμετοχή στο τουρνουά θα λήξει περίπου στα μέσα Δεκεμβρίου. 

“Τις επόμενες 2 εβδομάδες θα έχουμε μια πιο σαφή εικόνα για το που βρισκόμαστε και φυσικά θα ανακοινωθεί η επίσημη λίστα των παικτών που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά.”

Κανονικά Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ και Τσιτσιπάς

Εκτός από το θέμα του Τζόκοβιτς, ο Τάιλι επιβεβαίωσε ότι όλα τα μεγάλα ονόματα θα βρεθούν στη Μελβούρνη τόσο στις γυναίκες, όσο και στους άνδρες σημειώνοντας ότι δεν περιμένει μεγάλη αποχή…

“Στη Μελβούρνη περιμένουμε όλους τους μεγάλους παίκτες, όπως ο Ράφα Ναδάλ, ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Στέφανο Τσιτσιπά”, είπε ο ισχυρός άνδρας του Australian Open.

Craig Tiley confirms Nadal, Medvedev, Tsitsipas, Zverev and even Alcaraz on Facebook but keeps "suspense" on Djokovic on official Launch.

15:10https://t.co/SGx5GEjmbE pic.twitter.com/iY8Osr4NBM

— Llama Says (@funnyzeitgist) November 20, 2021

Παρά το γεγονός αυτό και εκτός του Ράφα Ναδάλ που έχει δηλώσει ότι έχει εμβολιαστεί, οι υπόλοιποι τρεις παίκτες παραμένουν μεγάλο ερωτηματικό. 

Ο Μεντβέντεφ δεν έχει ακόμα αποκάλυψη την κατάσταση του εμβολιασμού του, αν και πριν από μερικές ημέρες με ανάρτηση στα social media ανέφερε ότι θα βρεθεί στη Μελβούρνη.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έχει δείξει θετικά δείγματα για τη συμμετοχή του, ενώ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξη που παρέθεσε πριν από ένα μήνα ξεκαθάρισε ότι θα εμβολιαστεί μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Τάιλι είπε ότι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν γρήγορα μετά από τη δήλωση του Premier της Βικτώριας, Ντάνιελ Άντριους για διπλό εμβολιασμό αναφέροντας ότι σε εκείνο το σημείο το ποσοστό του εμβολιασμού δεν ξεπερνούσε το 50%.

“Τις τελευταίες έξι εβδομάδες αυτό το ποσοστό έχει ξεπεράσει το 80% και συνεχίζει να αυξάνεται”, τόνισε.

Στην παρουσίαση του τουρνουά έγινε ξεκάθαρο ότι το κοινό θα επιστρέψει στις εξέδρες στο 100%, σε αντίθεση με τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ ο υπουργός Αθλητισμού της Βικτώριας, Μάρτιν Πακούλα ανακοίνωσε ότι το Melbourne Park θα φιλοξενήσει το Australian Open μέχρι το 2044 στο πλαίσιο μια νέας συμφωνίας με την Tennis Australia.

Θάνος Σταθόπουλος

The post Australian Open: Σίγουροι για Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ και Τσιτσιπά (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα