Τζόκοβιτς: “Δεν ξέρουμε αν θα γίνει το ATP Cup”

Στην αρχή της φετινής χρονιάς, ο Νόβακ Τζόκοβιτς οδήγησε τη Σερβία στην κατάκτηση του τίτλου, στο νεοσύστατο event ATP Cup που διεξήχθη σε τρεις πόλεις της Αυστραλίας (Μπρισμπέιν, Περθ, Σίδνεϊ).

Το 2021, ωστόσο, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά των εθνικών ομάδων καθώς οι περιορισμοί στην Αυστραλία είναι πολύ αυστηροί και η Κυβέρνηση της χώρας δεν έχει δώσει ακόμα το “πράσινο φως” για τη διεξαγωγή του.

Ο Σέρβος πρωταθλητής, μετά τη νικηφόρα

πρεμιέρα στο ATP Finals κόντρα στον Ντιέγκο Σβάρτσμαν, αναφέρθηκε στο σημαντικό θέμα που είναι η προετοιμασία των τενιστών για το Australian Open, εκφράζοντας αρχικά την πρόθεσή του να ταξιδέψει στην Αυστραλία, παρά την 14μερη καραντίνα που θα χρειαστεί να περάσει, πριν καν πατήσει το πόδι του σε Αυστραλέζικο court.

“Δεν ξέρουμε αν θα γίνει το ATP Cup. Ακούσαμε κάποιες φήμες ότι μπορεί να είναι μόνο 8 ομάδες. Προφανώς θα θέλαμε όλα να είναι ιδανικά, όμως δεν γίνεται. Πραγματικά δεν ξέρουμε τίποτα. Η ομοσπονδία πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες της Κυβέρνησης” είπε ο 33χρονος Νόλε.

Φέτος το ATP Cup έγινε σε τρεις διαφορετικές πόλεις, ωστόσο λόγω της κατάστασης η Tennis Australia έχει πρόθεση να διοργανώσει το τουρνουά του 2021 στην Πολιτεία της Βικτώρια.

Ο Πρωθυπουργός, ωστόσο, της Βικτώρια, Ντάνιελ Άντριους δήλωσε πρόσφατα ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο, ακόμα και η διεξαγωγή του Australian Open που αν γίνει θα γίνει με πολύ αυστηρά μέτρα.

“Άκουσα τελευταία ότι το Australian Open όπως και τα υπόλοιπα τουρνουά θα διεξαχθούν στη Βικτώρια, κυρίως στη Μελβούρνη και γύρω από τη Μελβούρνη. Ελπίζω να γίνει αυτό. Θέλω να πάω στην Αυστραλία και να παίξω στο Australian Open. Δεν ξέρω για το ATP Cup και για τα τουρνουά πριν γιατί πρέπει να είσαι πολύ καιρό πριν εκεί, νομίζω πρέπει να είσαι εκεί 2-3 εβδομάδες πριν το πρώτο παιχνίδι.

“Ελπίζω, για το καλό του τένις και των τενιστών, να γίνει το Australian Open και πιθανότατα το ATP Cup ή κάποια τουρνουά πριν, τουλάχιστον” πρόσθεσε ο κάτοχος του τίτλου, Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος την Τετάρτη θα παίξει με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ για την πρωτιά του ομίλου “Tokyo 1970” στο ATP Finals.

ATP FINALS DRAW | OOP (-2h)

The post Τζόκοβιτς: “Δεν ξέρουμε αν θα γίνει το ATP Cup” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα