Ζβέρεφ: “Από τα χειρότερά μου ματς φέτος”

Απογοητευμένος από την απόδοσή του παρουσιάστηκε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, μετά την straight sets ήττα από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στην πρεμιέρα του ομίλου “Tokyo 1970” τη Δευτέρα στο Λονδίνο.

Ο Γερμανός πρωταθλητής, ηττήθηκε με 6-3, 6-4 από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, γνωρίζοντας τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του από τον Ρώσο μέσα σε 10 ημέρες, μετά από αυτή στον τελικό του Paris Masters.

“Το σερβίς μου δεν δούλεψε καθόλου καλά σήμερα” είπε ο Ζβέρεφ που υπέπεσε σε 7 διπλά λάθη.

“Γενικά δεν ήταν καθόλου

καλό ματς απ’την πλευρά μου. Νομίζω από το ξεκίνημα της σεζόν, ήταν ένα από τα χειρότερα. Συγχαρητήρια στον Ντανίλ. Έκανε αυτό που έπρεπε. Το underarm σερβίς, δούλεψε γι’αυτόν. Έκανε σπουδαία δουλειά. Στην αρχή ίσως ήταν λίγο νευρικός αλλά στη συνέχεια ανέβασε το επίπεδό του. Από την πλευρά μου, δεν ήταν αρκετή η απόδοσή μου απέναντι σε έναν Top10 αντίπαλο” είπε χαρακτηριστικά ο Σάσα, πρωταθλητής του ATP Finals 2018.

Το καλό με το φορμάτ της διοργάνωσης, είναι ότι η μια ήττα δεν σημαίνει και αυτομάτως αποκλεισμό, όπως στα περισσότερα τουρνουά της ATP. Ο Ζβέρεφ θα έχει την ευκαιρία να ανακάμψει, στην αναμέτρηση με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν που επίσης ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον Τζόκοβιτς σε δύο σετ.

“Ο Νόβακ είναι ο Νόβακ. Κυριαρχεί. Πρέπει όμως να κοιτάξω τον εαυτό μου. Πρέπει να παίξω καλύτερα στη συνέχεια. Αν παίξω όπως έπαιξα σήμερα, δεν θα κερδίσω κανένα ματς όλη την εβδομάδα. Πρέπει να κερδίσω τον Ντιέγκο. Πρέπει να κερδίσω και τον Νόβακ αν θέλω να έχω ελπίδες για τα ημιτελικά. Θα προσπαθήσω να το κάνω. Αν, όμως, παίξω όπως σήμερα, θα είναι πολύ δύσκολο” παραδέχθηκε ο 23χρονος Γερμανός, Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης.

ATP FINALS DRAW | OOP (-2h)

The post Ζβέρεφ: “Από τα χειρότερά μου ματς φέτος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα