Πίσω στα court ο Θανάσης Κοκκινάκης

Ο Θανάσης Κοκκινάκης θα επιστρέψει στα court αυτή την εβδομάδα και θα αγωνιστεί σε μια διοργάνωση UTR Pro Tennis Series, που θα διεξαχθεί στην Αυστραλία.

Ο Κοκκινάκης έχεις μείνει εκτός των φώτων της δημοσιότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχασε το Αυστραλιανό καλοκαίρι, λόγω μια σοβαρής ασθένειας που υπέστη (Αδενικός

πυρετός). Η τελευταία ανταγωνιστική εμφάνιση του 24χρονου ήταν στο ATP Challenger στην Αμερική τον Σεπτέμβριο του 2019.

To Νο255 της Παγκόσμιας κατάταξης έχει υπάρξει εκπρόσωπος της Αυστραλίας στους Ολυμπιακούς του Ρίο, ενώ έχει κατορθώσει να κερδίσει τον Ρότζερ Φέντερερ πριν από δύο χρόνια στο Miami Open. Αξιοσημείωτο είναι ότι τότε ο Ελβετός θρύλος της Αντισφαίρισης βρισκόταν στο Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Το round-robin event της Αυστραλίας, αρχίζει τη Δευτέρα (16/11) και ολοκληρώνεται με τελικούς την Πέμπτη. Υπάρχουν αυστηρά μέτρα προστασίας και τηρείται κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Περισσότερα τουρνουά UTR Pro Tennis Series έχουν προγραμματιστεί για το Σίδνεϊ, το Μπρίσμπεϊν και τη Μελβούρνη κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα, παρέχοντας μια ευκαιρία στους κορυφαίους παίκτες της Αυστραλίας να διεκδικήσουν 297.500 δολάρια.

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι του Tennis Australia στο YouTube.

Γιάννης Μαύρος

The post Πίσω στα court ο Θανάσης Κοκκινάκης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα