Τσιτσιπάς: “Θα εμβολιαστώ για να έχω μια κανονική ζωή” (vid)

O Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε σε εκπομπή πρωινής ζώνης, στο περιθώριο του Davis Cup, στο οποίο ο Νο3 του κόσμου δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού. 

Ο 23χρονος μίλησε για τα δύο θέματα τα οποία δημιούργησαν πολλές αντιδράσεις τον τελευταίο μήνα, αυτά του εμβολιασμού, αλλά και των… περίφημων bathroom-breaks.

Ο Τσιτσιπάς τόνισε ότι εκφράζει την άποψη του στα social media, ενώ από την άλλη ανέφερε ότι υπάρχουν στιγμές μέσα στο κορτ για τις

οποίες έχει μετανιώσει.

“Προσωπικά δεν προώθησα τον εμβολιασμό. Δεν ήμουν κατά του εμβολιασμού.”, είπε ο Έλληνας τενίστας. “Υποστηρίζω οποιονδήποτε θέλει να εμβολιαστεί. Δεν είμαι γιατρός, είμαι αθλητής του τένις και η άποψή μου δεν είναι η καλύτερη σε ό,τι έχει να κάνει με ιατρική. Αν με ρωτήσουν για τένις, είμαι καλύτερος σε αυτό. Θα συμβεί φέτος (πιθανός εμβολιασμός). Για να μπορώ να έχω μία κανονική ζωή.”

Όσο για τα bathroom-breaks και για τον πόσο χρόνο χρειάζεται για να αλλάξει, ο Τσιτσιπάς ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είμαι κάποιος ο οποίος μου αρέσει να παίρνω τον χρόνο μου. Μου αρέσει να παίρνω τον χρόνο μου, όχι οσο οι γυναίκες, αλλά σχετικά κοντά. Δεν το κάνω για να σπάσω τα νεύρα των αντιπάλων. Κυρίως όταν έχω κερδίσει ένα σετ 6-0, γιατί το έχω κάνει και σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν με συμφέρει να το κάνω. Οπότε δεν το κάνω επίτηδες.”

“Εκφράζω την άποψη μου όπως όλοι”

Για τις αναρτήσεις του στα social media, o Τσιτσιπάς τόνισε ότι είναι ένα μέσο για να μπορεί να εκφράζει την άποψη του όπως ο κάθε άνθρωπος, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν ασχολείται με τα μηνύματα που λαμβάνει στις Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

“Είναι κάτι που γουστάρω εγώ προσωπικά. Θέλω να εκφράζω την άποψή μου μέσα από την συγκεκριμένη πλατφόρμα, θέλω να προσφέρω κάτι διαφορετικό πέρα από το να παίζω τένις. Έχω την άποψή μου, όπως ο κάθε άνθρωπος, και θέλω να την εκφράζω.”

“Δεν έχω μετανιώσει (σ.σ. για την ανάρτηση για τα Harrods) . Είναι δικές μου απόψεις και γνώμες. Ό,τι γράφω ή λέω, το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές. Δεν υπάρχει κακία, αν και υπήρξε κράξιμο για τις απόψεις μου. Έρχονται φίλοι και συγγενείς μου και με ρωτάνε.”

Όσο για τα μηνύματα που λαμβάνει καθημερινά ο 23χρονος απάντησε ότι: “Δεν ξέρω τι μου στέλνουν, δεν διαβάζω.”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε ότι υπήρξαν στιγμές μέσα στο κορτ για τις οποίες νιώθει ντροπή. “Υπάρχουν στιγμές που έχω νιώσει ντροπή για πράγματα που έκανα. Μέσα από αυτές τις στιγμές μεγαλώνεις και καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να κάνεις κάτι ανάλογο στο μέλλον.”

“Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από τον πατέρα μου”

Σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να αλλάξει προπονητή, ο Τσιτσιπάς ήταν απόλυτος: “Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από τον πατέρα μου και το υποστηρίζω 100%. Δεν έχω καμία τέτοια σκέψη.”

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε τόσο για τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, όσο και για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, παίκτες με τους οποίους θα βρεθεί στο ίδιο… στρατόπεδο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο όπου θα διεξαχθεί το Laver Cup

“Είναι (σ.σ Μεντβέντεφ) πολύ σταθερός ως παίκτης. Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και με εκπλήσσει πως με αυτό το είδος τένις καταφέρνει να κερδίζει. Δεν είναι βαρετό, αλλά είναι μονοδιάστατο. Το κάνει πολύ καλά. Ίσως να είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή και ο Ζβέρεφ έχει δείξει μία πιο σταθερή πορεία.”

The post Τσιτσιπάς: “Θα εμβολιαστώ για να έχω μια κανονική ζωή” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα