Μετς: Ντέρμπι με το καλημέρα για Μάρεϊ (draw)

Ο Άντι Μάρεϊ συνεχίζει να είναι άτυχος στις κληρώσεις των τουρνουά και την επόμενη εβδομάδα θα κάνει πρεμιέρα στο 250αρι της Μετς, αντιμετωπίζοντας τον εξαιρετικό Γάλλο και Νο6 του ταμπλό, Ούγκο Αμπέρ.

Ο Βρετανός πρωταθλητής, πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, έχει απαιτητικό ντεμπούτο στο Moselle Open, ενώ αν καταφέρει και προκριθεί στον 2ο γύρο, θα τεθεί αντιμέτωπος με έναν εκ των Βάσεκ Πόσπισιλ και Γκρεγκουάρ Μπαρέρ.

Μάλιστα, βρίσκεται στο bracket του Νο1 τενίστα του ταμπλό, Χούμπερτ Χούρκατς. Ο Πολωνός θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στον Λούκα

Πούιγ στον 2ο γύρο και σε περίπτωση νίκης θα παίξει στην “8αδα” με έναν εκ των Μάρεϊ, Αμπέρ, Πόσπισιλ και Μπαρέρ.

Άλεξ Ντε Μινόρ και Κάρεν Χατσάνοφ είναι τα δυο μεγάλα ονόματα του δεύτερου bracket. Οι δυο τους είναι πιθανοί αντίπαλοι στα προημιτελικά.

Όσον αφορά το κάτω μέρος του ταμπλό τώρα, ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα είναι στο Νο2 και θα κάνει ντεμπούτο κόντρα σε Γιάν Λέναρντ Στρουφ ή Μίκαελ Ίμερ, με πιθανή διασταύρωση στα προημιτελικά τον Λορέντσο Σονέγκο.

Γκαέλ Μονφίς και Νικολόζ Μπασιλασβίλι είναι ο άλλος πιθανός προημιτελικός στο κάτω μέρος του draw.

Άξιο αναφοράς, το γεγονός ότι ο υπερασπιστής του τίτλου και κάτοχος τεσσάρων τροπαίων στη Μετς, Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά, απέσυρε τη συμμετοχή του από τη διοργάνωση, λίγα λεπτά πριν την κλήρωση, εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού.

Πιθανοί προημιτελικοί βάση seeding

Χούρκατς – Αμπέρ
Ντε Μινόρ – Χατσάνοφ
Μονφίς – Μπασιλασβίλι
Καρένιο Μπούστα – Σονέγκο

MOSELLE OPEN MEN’S SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μετς: Ντέρμπι με το καλημέρα για Μάρεϊ (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα