Τσιτσιπάς εναντίον Μεντβέντεφ στα διπλά του Miami Open

Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντανιήλ Μεντβέντεφ έχουν δημιουργήσει ένα μικρό rivalry με τις αναμετρήσεις τους στο μονό. Την Πέμπτη πάντως, οι δυο τενίστες θα τεθούν αντιμέτωποι και στα διπλά του Miami Open!

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είναι ομάδα με τον 29χρονο Ολλανδό Γουέσλεϊ Κούλχοφ αυτήν την εβδομάδα στο Μαϊάμι, και η κληρωτίδα του Miami Open τους έφερε αντιμέτωπους με τους Ντανιήλ Μεντβέντεφ και Κάρεν Κατσάνοφ.

Μάλιστα, ο Στέφανος θέλει να πάρει ρεβάνς για

την περυσινή επισοδειακή ήττα του από τον Μεντβέντεφ στο μονό του Miami Open, όταν και ο Ρώσος είχε επικρατήσει στα τρία σετ, στον 1ο γύρο του θεσμού. Είχε ακολουθήσει και μια αψιμαχία μεταξύ των δυο τενιστών.

Την περασμένη εβδομάδα, Τσιτσιπάς και Κούλχοφ είχαν αποχαιρετήσει το ταμπλό του Indian Wells με ήττα από τον 1ο μόλις γύρο, όμως την Πέμπτη στοχεύουν να κάνουν καλή αρχή στον θεσμό του Μαϊάμι, όντας το φαβορί μάλιστα για πρόκριση στους “16”.

Τσιτσιπάς και Μεντβέντεφ έχουν τεθεί αντιμέτωποι τρεις φορές στο μονό, με τον Ρώσο τενίστα να έχει κερδίσει ισάριθμες φορές τον 20χρονο Έλληνα. Πάντως, το H2H του Στεφ με τον Κατσάνοφ, είναι θετικό, μιας και έχει κερδίσει και τις δυο φορές που έπαιξαν αντίπαλοι.

Μάλιστα, ισάριθμες οι νίκες του Τσιτσιπά κόντρα στον Κατσάνοφ, ήρθαν στο Masters της Σαγκάης το 2017 και το 2018. Η πρώτη, αξίζει να σημειωθεί πως έχει ιστορική σημασία, μιας και ήταν η πρώτη νίκη καριέρας του Στεφ στο ανδρικό Tour.

Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν την Πέμπτη σε ένα άκρως ενδιαφέρον matchup, ενώ όποια προκριθεί διασταυρώνεται με τους Μπρούνο Σοάρες και Τζέιμι Μάρεϊ, Νο2 του ταμπλό.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τσιτσιπάς εναντίον Μεντβέντεφ στα διπλά του Miami Open appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα